Kedy vám tehotenský test ukázal dve čiarky?
Kedy Vam najskor tehu test ukazal // ? Mate skusenost ze najprv bol test negativny a neskor pozitivny ?
Joj velmi som sa tesila ze sa zobrazila ciarocka aj ked len slabucka,ale predsa ..uz mam dost rokov a velmi som chcela...ale ked som sa zapozerala poriadne duch tam bol..
@snazilka1004
Snad,sa tam.zobrazi..modlim sa
@sebik20 a robila si si test ráno? Ja som tiež najprv mala ducha takého ako ty ale o dva dni už bolo vidno aj čiarku tak neviem ..... uvidíš možno len pomaly stúpa HCG a niečo sa tam ukáže 😊
@snazilka1004
Dakujem ti za podporu,dufam ze to bude ok ale mam pocit ze to vyjde.🙂
@snazilka1004
Takto mam to dnes moze to trvat viac dni kym stmavne?
Takze mne test ukázal takú ze uz pekne viditeľnú druhu čiarku až mesiac po uhniezdeni 5teho novembra sa začal uhniezovat viem to presne lebo som spinila a myslela som si ze uz mi dorazila mrcha no ale to bolo iba chvíľku potom nič prvý test som si robila 30 Teho novembra a vybehol len duch ktorého nikto ani manžel ani mama vôbec nevideli iba ja 🙈 a potom som si robila ďalšie 5 teho decembra a až tie ukázali pekne čiarky takze u mna taaaaak neskooooooro
@nikolkatamarka
Dakujem za odpoved takze mozem este dufat ze stmavne...ja som mala ovulaciu okolo.12 a to sme mali akurat sex naplno z manzelom..
@sebik20 no jasne ja som uz tiež bola smutná ze zase nič 😔 uz som chcela ísť ku dr ze asi mi niečo je ze som prechladla alebo niečo lebo má bolelo brucho inak žiadny príznak okrem hroznej únavy ja som v robote spala na nohách 😀 tak som si myslela ze ešte trocha počkám či mi nedorazi mrcha no ešte mi nedalo urobila som si testy a skoro som odpadla ani som neverila 😉 urobila som hneď 4 testy 😀
@nikolkatamarka
Tak dufam ze to.bude aj moj pripad...a uz sa ti to.krati drzim palce, 🙂
@sebik20 ďakujem veru uz uz aj sa začínam obávať pôrodu 🙈
@snazilka1004
Ahoj. Nedavno som.si robila test a.uz je tmavsia..
@sebik20 no vidíš len prečo je taky rozmaznaný? A koľko ti už mešká MS? Verím že všetko bude dobre 😊😊😊
@sebik20 no ja tam vidím krásnu druhu čiarku a hrozne sa s tebou teším 😍😍😍 a predpokladám ze ti vybehla druha čiarka hneď keď je test ešte mokrý ja si myslím ze s toho bude krásny drobček ❤️🤰👶 držím palce 😉
@nikolkatamarka
Joj mojo vies ako sa tesim,dufam.ze bude len tmavnut druhú ciaročka🙂

@sebik20 mohlo ísť o biochemické tehotenstvo... vyskúšaj zajtra alebo o 2 dni zase 😊 Snáď sa tam ta čiarka zobrazí 😊