Kedy vám tehotenský test ukázal dve čiarky?
Kedy Vam najskor tehu test ukazal // ? Mate skusenost ze najprv bol test negativny a neskor pozitivny ?
Joj velmi som sa tesila ze sa zobrazila ciarocka aj ked len slabucka,ale predsa ..uz mam dost rokov a velmi som chcela...ale ked som sa zapozerala poriadne duch tam bol..
@sebik20 a robila si si test ráno? Ja som tiež najprv mala ducha takého ako ty ale o dva dni už bolo vidno aj čiarku tak neviem ..... uvidíš možno len pomaly stúpa HCG a niečo sa tam ukáže 😊
@snazilka1004
Dakujem ti za podporu,dufam ze to bude ok ale mam pocit ze to vyjde.🙂
Takze mne test ukázal takú ze uz pekne viditeľnú druhu čiarku až mesiac po uhniezdeni 5teho novembra sa začal uhniezovat viem to presne lebo som spinila a myslela som si ze uz mi dorazila mrcha no ale to bolo iba chvíľku potom nič prvý test som si robila 30 Teho novembra a vybehol len duch ktorého nikto ani manžel ani mama vôbec nevideli iba ja 🙈 a potom som si robila ďalšie 5 teho decembra a až tie ukázali pekne čiarky takze u mna taaaaak neskooooooro
@nikolkatamarka
Dakujem za odpoved takze mozem este dufat ze stmavne...ja som mala ovulaciu okolo.12 a to sme mali akurat sex naplno z manzelom..
@sebik20 no jasne ja som uz tiež bola smutná ze zase nič 😔 uz som chcela ísť ku dr ze asi mi niečo je ze som prechladla alebo niečo lebo má bolelo brucho inak žiadny príznak okrem hroznej únavy ja som v robote spala na nohách 😀 tak som si myslela ze ešte trocha počkám či mi nedorazi mrcha no ešte mi nedalo urobila som si testy a skoro som odpadla ani som neverila 😉 urobila som hneď 4 testy 😀
@nikolkatamarka
Tak dufam ze to.bude aj moj pripad...a uz sa ti to.krati drzim palce, 🙂
@sebik20 no vidíš len prečo je taky rozmaznaný? A koľko ti už mešká MS? Verím že všetko bude dobre 😊😊😊
@sebik20 no ja tam vidím krásnu druhu čiarku a hrozne sa s tebou teším 😍😍😍 a predpokladám ze ti vybehla druha čiarka hneď keď je test ešte mokrý ja si myslím ze s toho bude krásny drobček ❤️🤰👶 držím palce 😉
@nikolkatamarka
Joj mojo vies ako sa tesim,dufam.ze bude len tmavnut druhú ciaročka🙂

@sebik20 mohlo ísť o biochemické tehotenstvo... vyskúšaj zajtra alebo o 2 dni zase 😊 Snáď sa tam ta čiarka zobrazí 😊