Kedy vám tehotenský test ukázal dve čiarky?
Kedy Vam najskor tehu test ukazal // ? Mate skusenost ze najprv bol test negativny a neskor pozitivny ?
@majuska72 No Ja som bola raz tehotna a skoncilo to missed...bola som v januari 5teho vycistit ...a teraz sa snazime opat, 3mrcha od kyretazu, a snazime sa teraz jeden cyklus...
predtym ak som bola tehotna som si vypocitala a hned som otehotnela tak neviem, uvidime, ale uz chcem dlho dieta, len priatel sa necitil nato, uz asi 2roky tuzim po dietatu,..Tak dufam ze nam bude prijate ♥
Babulky moje ❤️ Poradte mi 🙂 ja som už taká nedočkavá a zúfalá :D dneska som 16dpo, pri 10dpo som si robila test ukazal mi jednu čiarku, mrcha mi mešká 3.deň... no bojím sa si spraviť test teraz... nechcem byť sklamaná :( myslíte, že by to predsa vyšlo??
@neznama321 no je možné že áno. Urob si test. Už by mal niečo ukázať. Hlavne s citlivosťou 10, nie 25. Držím palce, daj potom vedieť
@neznama321 aj teraz ked si urobis, podla mna by ti uz malo ukazat 🙂 Drzim palce ♥
Ahojte....stalo sa niektorej, ze test ukazal dve ciarky a o par hodin neskor sa dostavila ms? Som z toho zmatena. Na gynek.idem az v pondelok.
@tinka0000
Slabunká čiarka.. čo si mysliš??
@neznama321 ANo vidim ju tam ♥
Gratulujem je to ciarka..
Lebo ma svoju hrubku a je ruzova slabulinko ale vidno 🙂
Zrob si este ten isty test myslim znacku, zajtra rano.Ranny test 🙂
@tinka0000 ja som uplne rozladena, neviem ako to mam brať, no rozmyšlam nad digi testom..
@neznama321 aj ja ju vidím. Držím palce 😉
Ja som si kupila test kde boli 2 v krabicke a robila som si vecer a vysiel mi negativny a spravila som si zo srandy ze este ten druhy rano a vysiel pozitivny a potom este dva dni po sebe som si robila a pozitivne a tak som sa objednala na vysetrenie a tam sa zistilo ze som bola uz v 6tom tyzdni 🙂
@ruzovysen mne ukázal pár dni pred ocakavanou menstruaciou. Snažili sme sa ale test som si robila len tak zo srandy, nemyslela som ze tak skoro už ukáže. No ukázali sa 2 úplne slabé čiarky. Hneď som vedela ze som. Utekala som do lekárne a testov som robila 5 a všetky boli pozitívne. Menstruacia uz ani neprišla.
@neznama321 ja som mala tiez taku slabu ciarku a o nieco neskor v ten den uz bola silnejšia 🙂
@neznama321 kde mame dalsi testik? cakaaame
@rula dávam si ešte čas neviem prečo ale chcem ho mať už presnejší, a tento bude už digi 🙂 tak uvidíme čo bude 🙂 ale nebooj určite pridám fotku
@rula dneska by som mala mať 5.deň mrchy a nič 🙂 tak snáď je to tam 🙂
@neznama321 bre ranko, tak na ten digi si velmi radi pockame. Drzim palce, aby si mala v brusku babeno.
@neznama321 aj ja som zvedavá 😉
@neznama321 skus radsej este obycajny test lebo mne na tom prvom obycajnom to pride ako kanalik. Pokial si tehotna budes mat uz silnejsiu ciarku.
@dadus_ka ja som to už asi vzdala z testovaním :( som sklamaná zo samej seba :( priateľ keď videl negatívny digi test tak sa rozplakal :( strašný pohlad pre mňa :(
@neznama321 to mi je luto :( sle hcg ti moze pomaly stupat ns digitest. Skus aspon jeden obyc. drzim palce aby sa co najskôr zadarilo

@majuska72 JOJ zo pekne už vidno , 😊