Kedy vám tehotenský test ukázal dve čiarky?
Kedy Vam najskor tehu test ukazal // ? Mate skusenost ze najprv bol test negativny a neskor pozitivny ?
@neznama321 no aj mňa ako pred MS boli a celé telo ako keby som svalovicu mala ...urobím zajtra ráno a budem mať istotu či to je kvôli chorobe
@katarinazavo daj vedieť 🙂
@neznama321 robila som si ráno test a negatívny aj keď bol po záruke ale tam sa nemá čo pokaziť...bude to tou chorobou asi
@sasenka4 a bez inekcie??? nevadi ideme dalej ja mam zase dostat nabuduci tyzden tak uvidim
Mne pri 1. Tehu neukázalo vôbec až po mesiaci, a pri 2. Som si spravila 5 testov z toho 4 negatívne a posledný som kúpila digitálny test a ten mi ukázal. Krámy mi meškali 2 dní. Ja si myslím, že záleží aj od testu
@matttulka3
Ahoj myslis ze este je sanca ,ze sa to podarilo?
Mne meskaju 5-6 dni, som 35 DC..a test rano negativny:((( nikdy mi tak nemeskali a brucho boli stale ako pred ms...achjo
@beckynka07
Mne tiez meska ms 6 dni aj bolesti brucha mam ale niesu to silne bolesti,,,a testy ukazuju len duchov
@sebik20 no som zvedava ze ako dopadneme...ale tak ked ti uz ukazuju ducha, tak by si sa mala tesit nie?🙂
@beckynka07
Je to skoro tesit sa ...duchuju testy aj minuly mesiac s om mala a nic...takze sa netesim ...az ked budem na 100%si ista tak sa budem tesit..
Ale každopádne držím palce vsetkym ktore sa snazia ..a chcu byt tehu
@sebik20 myslím ze áno.. Skús si kúpiť ten digitálny.. Skús ho vyskúšať. Ten je presný aspoň pre mňa bol..
@matttulka3 skusim
Ale aj tak si myslim ze sa to podarilo ..s manzelom sme boli na welnes pobyte a pocas toho pobytu som mala ovulaciu a bolo to 7.10tak si myslim ze je to dost skoro aby sa to uk@zalo..co myslis?
mne 5 dni po meskani menstruacie bezchybne II
@sebik20 no mne to po týždni ukázalo.. Otehotnela som na konci plodných dní.. Čiže držím 🤞
@neznama321 gratulujem 😉
@matttulka3
Každá zena je i n individuálna,,mozno idem do prechodu,,a mozno som vtom uvidim ..vsetko je v bozich rukach

@katarinazavo mňa len bruško pobolieva ako pred ms, a som stále unavená a častejšie chodím cikať, 🙂