Kedy vám tehotenský test ukázal dve čiarky?
Kedy Vam najskor tehu test ukazal // ? Mate skusenost ze najprv bol test negativny a neskor pozitivny ?
@july_pk bol negativny zajtra ma prist mrcha tak uvidime
@matrina234 hm, držím palce.
@snazilka2019 mne sa zdá na oboch. Skús o dva dni. Držím palce
@tinus89 gratulujem
@martus4183 je to možné. ,😉 Veľmi držím palce nech
@july_pk dnes negativne no fasa je po radosti
@martus4183 vyskúšaj ešte o dva dni a ten istý test. Hlavne si ešte týždeň pred ms, takže vôbec to nie je stratené
@july_pk a co vam pomohlo?uzivali ste niečo?
@martus4183 práveže pri vydarenom tehotenstve som už nebrala nič. Len tehu vitamíny a pichala som si fragmin čo musím pri všeličom. O tom som vedela vždy že v tehu si budem musieť pichať.. ono ale môj problém bol asi aj inde. Ak chcete, napíšte mi ip, nebudem to tu vypisovať
Ahojte meska mi menzes 7 den mam biely vytok a citim sa dost mokro je to normalne testy mam taketo
@noor12345 no si tehotná gratulujem 💕😀👍
Dakujem snad vsetko bude v poriadku mam vseliake myslienky
Ahojte 9 dni meska menzes test pozitivny ale mam biely vytok a na lavej strane neviem ci je to vajecnik ale sem tam ma zaboli .Dnes som bola u lekara nic mi nespravil ziadne odbery vobec nic akurat iba moc ja sa bojim neviem ci je vsetko ok tu v UK su doktori na nic

@matrina234 to ale neznamená že nemôžeš byť tehu... Kamoška asi do 6tt ráno vždy test vychádzal negatívny a poobede slabá čiarka. Urob zajtra poobede ten istý test čo vcera a porovnaj.