Kedy vám tehotenský test ukázal dve čiarky?
Kedy Vam najskor tehu test ukazal // ? Mate skusenost ze najprv bol test negativny a neskor pozitivny ?
@katuschka_1 po prečítaní tvojho príspevku mam pocit, ze som ho napísala ja. Mam presne tie iste príznaky - o bábätko sa s manželom snažíme, mršky ktoré mam pravidelne ako hodinky každých 28 dni meškajú uz 10 den. Cítim sa byt slabá, unavená, nechuti mi jesť, jedlo mi vonia inak ako predtým, žalúdok mam ako na vode. Testy negatívne, dnes som bola u lekára a na sono nič nevidel. Tehotenstvo však ani nevylúčil, vraj mam vysokú sliznicu maternice a je tam šanca ze som mala posunutú ovulku ešte to nie je vidno. Som asi 24DPO ( v prípade posunutej ovulky 15DPO). Aký máte na to názor, je možné ze tam nieco je, len to ešte nebolo vidno? Ďakujem za každý názor a radu.
Ahojte baby, prosím vás o radu. Mám 19 a nemám veľké skúsenosti so sexom keďže mám taký prvý vážnejší vzťah. Minulý mesiac mi mrcha meškala trošku dlhšie ale dostala som od doktora vyvolávacku A prišla do 4dni. Na 8DC sme mali s priateľom sex ale samozrejme s kondomom a priateľ ani nevyvrcholil do kondómu ale u nás vždy konci sex orálnym sexom. Trošku sa obávam , pretože ešte aj v ten deň mal priateľ ráno 'fajku' A poobede sme sa šli kúpať na kúpalisko A trošku sme blbli A chceli to len tak vyskúšať .. bol vo mne asi 30 sekúnd A potom už nič A samozrejme že pred tým bol cikať A už sme sa asi hodinu aj kúpali .. ďalší sex sme mali v 24DC A tiež samozrejme chranany A ako som písala ukončený orálnym sexom ... pred 3 dňami som mala dostať mrchu A obávam sa žeby, trošku ma aj pichá pri vaječníkoch .. Možno že len zbytočne stresujem ale myslíte žeby niečo ?? na 28DC v den očakavanej mrchy som si robila test pre istotu ale negatívny . Myslíte že mám len prestat stresovať ?
Ahojte baby, moja skúsenosť je že mi test ukázal až v 5 týždni tehotenstva 🙂 🙂
ja som vydržala a testovala som až týždeň od meškania MS a už tam boli silné // do 2 sekúnd.
Mne ukazal najprv negativny vysledok a o tyzden som si robila a bol pozitivny. Bolo to den pred tym ako som mala dostan menzes.
Sorry teraz pozeram ze to je stara otazka a neviem to zmazat.
pri prvej v 4tt pri druhom som cakala bo mi meskavali tak v 6tt
37 DC uplne obycajny test z tesca pri 30 DC. Mamatest 10tkovy ukazal az po 40 DC
Ja som po potrate a kyretazi (december2014), a prvu slabunku ciarku som si nasla 2.februara, kedze som pouzivala ovulacne testy, viem ze test mi vysiel pozitivny 11 dni po ovulacii. Myslim ze sa nam zadarilo 22.januara. Tesim sa aj bojim, lebo zatial nemam ziadne priznaky, len ze kazdy den ciarka trosku silnie.
Prosím poraďte mi. Je dost možné ze som tehu, robila som si test a po chvíľke sa tam ukázala jak keby roztecena druha čiarka .... Moze to znamenať pozitívne ? Ďakujem za odpovede 🙂
Vidite tam nieco?
Mne ukazal testik ducha uz na 9dpo a to bol už silnejší aj ovulacny testik😊 na 10dpo bol uz výraznejší duch a aj ovul test uz silnejší a 11 DPO som uz mala na tehu teste svetlu ružovú ciarocku a ovul testik uz krasne pozitivny😊 vsetko zavisí od uhniezdenia v maternici😊 niekomu sa uhniezdi na 5 DPO a inej zase 10-12 dpo a az po uhniezdeni sa začne produkovať hcg hormón a citlive testik mozezachytit ho z mocu uz 3-4 dni od uhniezdenia😊😊😊 ak si meriate bazalku teplotu tak pri uhniezdeni vidiet IP (implantacny pokles) tak ze viete kedy dochádza k uhniezdeniu😊 @zuzannaa krasne pozitivny testik👍👍👍
Zienky robila som si dnes rano dve testy na obydvoch su dve ciarky ale ta druha je slabsia od tej prvej ale su tam dve...som v tommm,???
ana17b ,jasne ked je tam aj druha ,tak si ,nevadi ze je slabsia 😉
Ahojte.ja som 31dc a testy negativne:( neviem ci mam este pockat alebo ist k dr.alebo co:(
Od poslednej menstruacie na 100percent ukaze test vysledok az v siestom tyzdni
Ahojte baby stretli ste sa s tým aby vám 27 dní meškala MS a testy negatívne?
9DPO velmi slabuckeho ducha. Dnes uz ma 4 mesiace 🙂
žienky keď som mala posledný menzes 25.2. a vôbec mi doteraz neprišiel a dnes som si robila test a negatívny, môže sa stať ešte že môžem byť tehu? alebo niečo iné? poraďte mi prosím čo robiť?

Ahojte aj ja si idem k Vám po radu. Už 9 dni mi meška. 3 testy negativne, prsia citlivejšie, citim sa unavená, mám zmeny nalady som precitlivena a také tlaky v podbrušku, nechuti mi ani jesť a dosť ma križe pobolievajú, nemám chuť ani na sex. bojim sa či nemôže ist o cystu alebo o mimomaternicové tehotenstvo :( Ďakujem za každu radu