Kedy vám tehotenský test ukázal dve čiarky?
Kedy Vam najskor tehu test ukazal // ? Mate skusenost ze najprv bol test negativny a neskor pozitivny ?
mne na 10 DPO
dievcata chcem sa opýtať menzes mam dostať o 4 dni.prsia mam naliate bolave a stale ma picha v posve.brucho ako keby mali prist stale ma napina.neviem co si mysliet poradte
ano pozitivny
ahojte chcem sa spitat ak sa na gravidoteste piše že velmi vysoka citlivos 10mlU/ ml
-maximalne včasne zistenie tehotenstva to tim mysleli ze je spolahlivy alebo ze sa nesmi poskodit krabica s testami??? su to tie 3 v baleni tie papierove testy
ahoj som tu prvy krat a chcem sa spytat do MS mam este tyzden ale aj tak som si spravila test kde sa spravily dve ciarky hm mozem byt v tom ? dakujem 🙂 🙂 :P
Prvy den meskania ms a robila som si len jeden test. Mam 3 mesacnu dcerku ♡
Ahojte zienky... 🙂 ja mam na vas prosbu... asi pred troma mesiacmi som vysadila hak.. prisla prva mrcha - telo si myslelo, ze ma pauzu.. potom prisla "prirodzena" na 35 DC... a odvtedy nic... robila som si uz 3 testy a vsetky negativne.. ☹ v podstate mam dnes 48 DC... mate s tym skusenost? Ziadne priznaky okrem tlaku v podbrusku nemam... ale stale dufam.. je mozne, ze by som bola tehu? Ci skor nie? Dakujem za kazdu odpoved 🙂
ahojte babenky neviem ale vysiel test pozitivny jeden som si robila prvy den rano a druhy tiez rano necitim ziadne priznaky na tehotenstvo nie je mi zle kramy som mala dostat uz 16 juna a nič
Jasne ze moze takto ukazat a velka gratulkaaa 🙂
Ahojte! Mešká mi menštr. už 21 dní a test len s jednou čiarkou? Stalo sa to už niektorej?....Môžem byť tehotná?
Prvý test jeden deň pred menštruáciou mi vyšiel negatívny sklamaná a smutná som išla na lodenicu s priateľom...Ms nedošla tak po troch dňoch som robila daľší test a také kolajnice tam! Zo zvedavosti som vyhrabala prvý a tam jemnulinká čiarka... na prvej foto zoradené podľa dátumu od prvého po posledný... 😉 😎 😵
Ahojte,mne ukazal už v den čo som mala dostať...a krásne silné čiaročky 😅 😅 😅
Ahojte dievčatá chcela by som sa opýtať už mi týždeň mešká menštruacia aj som robila tehotenský test a vyšiel negatívny a mám pravidelnú menštruáciu keď som aj prechladená tak stále mávam menštruáciu a teraz nič , pri prvom dieťati mi tiež meškalo a som robila tri tehotenské testy a vyšlo pozitív a terz nič síce ma prsia bolia ale mám len malé výtoky nemala som žiadne špinenie len častejšie chodím na toaletu.Prosím Vás o radu či mám ešte kúpiť tehotenský test alebo mám čakať ☹
V 5 tyzdni negativny, v 8 pozitivny
Ahojte. Ja som 38 DC a robila som si zatiaľ tri testy, negatívne, posledný na 36 DC. Občas mam taký slabý tlak v podbrušku, dosť sa bojím či sa nico nedeje. Kiež by babeno, no keď sú testy negatívne, tak neviem čo si mam myslieť, som z toho dosť nervozna.
Ahojte dievcata potrebujem radu...je mozne ked mi MS meska jeden den a test je negativny...je tam moznost ze som tehotna?
Zienky chcela by som sa spytat ci niektora zvas ked mala nechraneny sex dostala zapal mrchura.citim sa taka nafuknuta bolava ale pri prvom synovi som mala tie zapal silny ale meskal mi ms a ciarky da ukazali.teraz mam dostat 8.11a po brati atb sa stale citim zospodu citliva aj vajecniky.test zatial negativny.je skoro robit si test?posledna ms bola 8.10.dik
Ma zmysel robit test na 9.den po iui? Na krv idem az za osem dni
Moj test,spravila som si tyzden ako mi meska MS,mam citlive prsia,velke uplne naliate ,chut do jedla sa znizila ,ale v podbrusku mam stale tlaky a pocity akoby pred MS a kazdu chvilu by mi mala dojst,neviem nedovcitala som sa ci to zeny mavaju pri tehotenstve alebo nie,,,za rady a nazory budem vdacna velmi🙂))

kramy som mala dostať 30.marca a nič. Dnes som si robila test bola tam jedna čiarka. som uplne zúfala mrcha mi nikdy tak dlho nemeškala. S priateľom veľmi tužime mať bábo. Je možne že som si ho robila skoro ?