icon

Kedy vám test ukázal čiarky?

kristina534
31. aug 2025

V stredu som mala dostať menštruaciu, no nedostala som. V stredu som mala aj krce , citila som ze pride a nič, na daľši deň som nič necitila ani v piatok, včera som mala krče zase, dnes už nič, menzes neprišiel, zatiaĺ som vždy dostala presne na deň, na minutu. Mám žlty vytok a to je všetko. Mám 3x negativne testy. Môže to byť ešte tehotenstvo? Máte baby niektora taketo skusenosti?

reela
31. aug 2025

@kristina534 mam skusenosti, ze kvoli stresom mi menstruacia meskala tyzden. Tehotenstvo mi vzdy testy ukazali prvy den ako som mala dostat menstruaciu. Lenze ja mam cyklus pravidelny na 28 dni.

kaca222
31. aug 2025

Kamoška s pravidelnou MS mala prvý pozitívny test až po dvoch týždňoch meškania. Ale nespoliehala by som sa na to

kris_tin257
31. aug 2025

2-3 dni meškania a mala som koľajnice 😊 každý to má inak

diewcatqoo
31. aug 2025

Vzdy mi ukazal test este predtym, nez som mala dostat menzes. Ak ti uz meska a bola by si tehotna, tie ciarky by uz boli dost silne. Ak mas testy negativne, nie si tehotna. Menstruacia moze meskat z milion dovodov. Ak mas zlty vytok, asi mas nejaku infekciu a moze meskat kvoli tomu.

anonym_c5d7a6
31. aug 2025

Ja som mala pri tehotenstve poslednom už 3 dní pred MS kolajnice

zuzanellav
31. aug 2025

Dnes som mal dostať ms ale mala som tušenie, že nepríde. Urobila som si test a bol pozitívny 😊.

kristina534
autor
2. sep 2025

Včera som mala ružový výtok, to bolo celé. Od včera zase nič už ani necitim že by prišli.

maryetta
2. sep 2025

V den ms by uz malo ukazat aspon slabucku ciarku.
Mne uz tak ukazalo. Raz uz 2dni pred ms riadna ciarka. A inokedy som robila 5dni po meskani a to uz v sekunde boli kolajnice. (Aj pri nepravidelnej ms).