Kedy vám test ukázal čiarky?
V stredu som mala dostať menštruaciu, no nedostala som. V stredu som mala aj krce , citila som ze pride a nič, na daľši deň som nič necitila ani v piatok, včera som mala krče zase, dnes už nič, menzes neprišiel, zatiaĺ som vždy dostala presne na deň, na minutu. Mám žlty vytok a to je všetko. Mám 3x negativne testy. Môže to byť ešte tehotenstvo? Máte baby niektora taketo skusenosti?
Kamoška s pravidelnou MS mala prvý pozitívny test až po dvoch týždňoch meškania. Ale nespoliehala by som sa na to
2-3 dni meškania a mala som koľajnice 😊 každý to má inak
Vzdy mi ukazal test este predtym, nez som mala dostat menzes. Ak ti uz meska a bola by si tehotna, tie ciarky by uz boli dost silne. Ak mas testy negativne, nie si tehotna. Menstruacia moze meskat z milion dovodov. Ak mas zlty vytok, asi mas nejaku infekciu a moze meskat kvoli tomu.
Ja som mala pri tehotenstve poslednom už 3 dní pred MS kolajnice
Dnes som mal dostať ms ale mala som tušenie, že nepríde. Urobila som si test a bol pozitívny 😊.
Včera som mala ružový výtok, to bolo celé. Od včera zase nič už ani necitim že by prišli.
V den ms by uz malo ukazat aspon slabucku ciarku.
Mne uz tak ukazalo. Raz uz 2dni pred ms riadna ciarka. A inokedy som robila 5dni po meskani a to uz v sekunde boli kolajnice. (Aj pri nepravidelnej ms).

@kristina534 mam skusenosti, ze kvoli stresom mi menstruacia meskala tyzden. Tehotenstvo mi vzdy testy ukazali prvy den ako som mala dostat menstruaciu. Lenze ja mam cyklus pravidelny na 28 dni.