icon

Kedy vám vyšiel pozitívny tehotenský test?

obcanka123
7. máj 2022

Mešká mi mrcha (mala som dostať v stredu) a dnes som si robila test a nič. Je možné že som tehu a ukáže mi pozit neskôr? Alebo koľko dní je ideál na testovanie?

Ďakujem 😊

viki90199
16. dec 2023

@majamat potrebujem porodit som 8tyzdov 1 den

Vcera som zacala sp8nit rozovi taki vytok dodneska rana som mala hnede spinenie tak son nala pri dcerke teraz sa bojim

majamat
16. dec 2023

@viki90199 daj sa okontrolovat u dr, ak si nebola teraz nieekdy.
ak si po vysetreni, moze to byt aj z toho, rpiapdne aj pos tykus a toot moze stat.
nemusi to nci znamena,t ale aj moze.

tazkopovedat. no ak by sa pridali krce a krvacanie by sa zhorsilo, chod hned.

ja som mala hnede spinenie,najskor svetlo hnedu, potom tmavsiu, dokonca neskor aj trosku cerstvej krvi a dcera bola ok.

pri druhom tehu som vytok nemala vobec, iba rovno cerstvu rkv, aj ked len trosicku 2x za den, dalsi den nic a potom dalsi opat cerstva krv, v priebehu dna sa to zhorsovalo, dalsi den mi dr potvrdila MA, no v noci som uz mala krce. po potvrdeni MA som isla na kyret. to som bola uz v nemocke.

taketo rozne ruzove, ci hende spinenie moze byt aj z prasknutej cievky, no tazko povedat, preto to musi len dr overit.

drzim palce.

viki90199
16. dec 2023

@majamat bola som.svrtok u doktorki nepovedala nic ze vsetko poriadku to vcera vecr tak som.spinila take ako ruzove dneska rano hnede spinie zatal sa nespinim

majamat
16. dec 2023

@viki90199 tak to by teoreticky mohlo byt aj z vysetrenia. teda ak si boal vysetrena zospodu, rpipadne vaginalnou sondou - sono.

viki90199
18. dec 2023

@majamat no odpodu mi robila sono dneska zas a doktorka nerobi

majamat
18. dec 2023

@viki90199 ak robia zopodu, tak sa moze krcok podrazdit a krvacat

pamelaandersom
11. mar 2024

@majamat. ahojte prosim potrebujem vediet vidite tu druhu čiarku velmi slabu alebo to vidim len ja ?posielam foto

majamat
12. mar 2024

@pamelaandersom problem je v tom, ze nema vyznam hladat ciarku. treba opakovane testovat, nei haldat, ci an teste ciarka je,a lebo nie je.
a navyse ved kazda musi vidiet, ze ked na teste nieco slabucko vidno a vyfotim to, tak to uz nevidno. z toho logicky vyplyva, ze nema vyznam sa na druhu ciatku pytat an nete.

majamat
12. mar 2024

@pamelaandersom a teda ja tam nic neviedim.
ved fotak skresluje.

ragaca
Autor odpoveď zmazal
tamara86
23. mar 2024

@ragaca to je nič

ragaca
9. jún 2024
antoniojana
9. jún 2024

@obcanka123 ahoj mňe meška 5dni avisledok je taki

zzuunnaa
9. jún 2024

@obcanka123 mne pri dcérke ukázal ešte pred meškajúcimi MS (mala som brat atb a snažili sme sa, tak som pre istotu urobila). Pri “druhom tehu” mi meškala MS 10 dni kedy sa 1x ukázala slaba čiarka, v ten deň som aj išla k doktorovi, ktorý “čosi videl”, z krvi mi vyšlo hcg ale na 14ty deň som dostala MS, biochemické tehotenstvo 🤷🏽‍♀️ Ale ja som vtedy brala asi 2 týždne atb tak ktovie čo za to mohlo ale 100% bola posunutá ovulacia, lebo sex sme mali v ten mesiac len raz 😀 Takze ak bola posunutá, môže to pár dni kľudne ešte byt negatívne. Držím palce nech si čiarky nájdeš 🙂

ragaca
14. jún 2024

Čo myslíte dnešný teraz

ragaca
15. jún 2024

Ja už tomu nechápem cez deň ukáže slabú čiarku a z ranného moču tam skoro nič nieje .je možné že cez deň mám viac toho hcg hormónu v moči ako ráno? A koľko hodín ráno treba robiť keď ideš spať a sa zobudíš?či je to jedno či po 5 hodinách alebo ako?díki za odpovede

majamat
15. jún 2024

@ragaca davala si sem test 9.6 a 14.6. oba testy su rovnake, ziadny posun, pritom rozdiel skoro tyzden.

to budu negativne testy, ktore urobia ducha kadekomu. teraz je tu na MK vela takych testov a nejde o tehu. proste toto testy dobia, aj ked to neitkore nie su ochortne priznat, staci pozriet historiu. ide o to, ze ak by si aj mala ducha a bola by si tehu, za 5dni uz by sa mala ciarka viac zvyraznit.

kedy si mala ms? vies, kedy bola ovulka?

majamat
15. jún 2024

@ragaca toto je moja foto uz pomerne stara, prvy test na tejto foto nevynika, ale na inej vidno, ze tam je duch, dalsi som robila o 7dni a pozri ake kolajnice.

majamat
15. jún 2024

tu je aj ten prvy, kde vidno ducha. toto som absolutne neriesila, lebo som z MK zistila, ze to riesit netreba, ze to nemusi nic znamenat. pockala so si a az dalsi test mi ukazal relevantny vysledok.

zuzi0911
15. jún 2024

Na 9dpo test pozitívny...volala som dr v deň ms(ktira neprisla)
pri meskani sa dr rieši keď mešká 14 dní

ragaca
15. jún 2024

No ja vraj od lekára nemávam ovulaciu.a menzes mám taký vseliaky ,je možné že by som išla do prechodu keď mám 45 rokov?

majamat
15. jún 2024

@ragaca v tomto veku niektore zeny uz idu do prechodu. no moze to byt aj obdobie pred prechodom, kedy este mozu hormony akotak fungovat, ale uz su tam vacsie odchylky/zmeny.
ja tiez na sebe pozorujem zmeny v cykle, hoci som ho mala pravidelny. teraz uz nemavam ms, lebo mam vyoperovanu maternicu. ani podla pms neviem akosi zistit, akob y mi mal ist cyklus. priznaky pms sice mam, ale take nejednoznacne a casto sm mala taketo priznaky aj uprostred cyklu, kedy nastava hormonalna zmena a potom aj pocas ms, resp kratko pred ms.

ragaca
28. jún 2024

Ale aký je rozdiel medzi duchom a kanálikov na teste?.dnes som si robila po novo a vyšiel mi takto. A dnes ešte aj kŕče ako keby som to mala dostať ,a prsia ma bolia

majamat
29. jún 2024

@ragaca kanalik je udajne sedy, duch ruzovy, ale to je bezpredmetne. pokial nemas jasne 2 ciarky, nei je to iste.
netreba sa neustale riesit, ci to je pozitivny,a lebo negativny test. dlezite pri testovani je posun dopredu, ptreto je dolezite o nejaky cas znovu otestovat a musi tam byt ciarka vyraznejsie, to o kolko je vyranejsia, zavisi od toho, aky cas presiel.

ak by si sa otestovala o 2 dni, moze byt len o trosku vyraznejsia, ale ak sa otestjes napr oi 4-5dni, pripadne o tyzden, uz by mala byt silno a jasne pozitivny. toto je dolezite.

janka90098
12. sep 2024

Ahojte. Som študentka a mám strach že som tehotná a to sa teraz vážne nehodí.
Beriem HAK priateľ sa do mňa spravil 3 dni pred menštruáciou. Menštruácia prišla tak ako mala všetko v poriadku. HAK beriem veľmi podcitvo a mala by som byť teda chránená aj počas 7dnovej pauzu. Bolí ma v podbrušku ale to pri HAK mám pravidelne.Ale mám v sebe taký divný pocit a strach. Prešli odvtedy 2 týždne a dnes som si spravila test. Do prvých 5 min tam nič nebolo len 1 čiarka. Potom neskôr sa tam začala ukazovať druhá taká veľmi slabučká . Prikladám foto. Za každú radu budem vďačná.

kuko55
12. sep 2024

@janka90098 ja vidím 2ciarky

janka90098
12. sep 2024

@kuko55 aj na prvom? Lebo práve som čítala že tieto nové pepino testy veľa ,,duchujú’’. A ta druha fotka je asi po 10min a to by sa ževraj nemalo už počítať.

majamat
12. sep 2024

@janka90098 veru, pepino a nielen tie, dost duchuju, mala si ms, beries HAK, minimalna sanca na tehu.

kuko55
12. sep 2024

No máš mizivé šancu na tehotenstvo, ale vidno // čiarky, NA tvojom mieste kúpim min.4 testy iných znaciek a testujem....ale mala si ms ci len špinenie?

janka90098
12. sep 2024

@kuko55 mala som normálnu ms trvala tak ako vždy 6dní a bola taká ako vždy nič nebolo tak ako by nemalo .