Kedy vám vyšiel pozitívny tehotenský test?
Mešká mi mrcha (mala som dostať v stredu) a dnes som si robila test a nič. Je možné že som tehu a ukáže mi pozit neskôr? Alebo koľko dní je ideál na testovanie?
Ďakujem 😊
@zuzi0911 a jasom tieš mala mať 25 ms aeste stále nic
@zuzi0911 a už si mala ms či este stále ti meška
@mariapechova12 mala už..to bolo pred 4 mesiacmi tusim
@zuzi0911 Doteraz nic či
@kuko55 ahoj tak ja som na koniec dostala ms ale toje taká ružová takže neviem
@mariapechova12 ahoj to ma mrzí
A vždy si kup testy rôznych znaciek
Mne sa overili také červené v Apotheke kúpené
@kuko55 No ano takže tie testy pepino klamu
@kuko55 vieš akú menstruciu mam takú strašne slabú ako keby som ju ani nemala jeto normálne
Ahojte babulky mám taký otázočku na teste dr max vidno 2 čiarky v sobotu mala prísť MS, test som si robila v nedeľu a keďže som po niekoľkých spontánnych potratoch mám nasadený fraxiparine estrofem a od nedele aj progestanelle dnes som si robila ráno pepina a negativny úplne biely , moja otázka môže mať na to vplyv ten progestanelle ďakujem za radu a odpovede
@sonickasvatosova vizera to na tehotenstvo
@sonickasvatosova ahoj chcem sa opytat ako si dopadla si tehotná či nie
@mariapechova12 bohužiaľ nie spontánny potrat
@sonickasvatosova je mi zo ľúto môžem sa opytat mala si aj ms normálne či to meškalo
Dobrý
@kuko55 ďakujem ale. Kamarátky mi hovoria že Test môže biť skreslený tak neviem
@mariapechova12 vidím tam Ducha možno si v tehu tak chodt. U gyn.. na krv
@sonickasvatosova áno si tehotná lebo aj ja som v prvom tehotenstve mala takého ducha a gynekológ mi potvrdil. Tehotenstvo
Dobrý deň, meška mi menštruácia 5 dní, dnes som si robila tehotenský test a vyšiel negatívny, môžem byť tehotna teda ?
Dobrý deň, meška mi menštruácia 5 dní, dnes som si robila tehotenský test a vyšiel negatívny, môžem byť tehotna teda ?
@anonym_6f1589 mozes ak bola posunuta ovulacia, vies kedy si ju mala sledujes si to?
@anonym_6f1589 mozes ak bola posunuta ovulacia, vies kedy si ju mala sledujes si to?
@sonickasvatosova koniec októbra tak nejak neviem presne, mam ešte skúsiť o 3 dni test ?
Neviem necitim sa tak dobre ako kedysi..
@sonickasvatosova koniec októbra tak nejak neviem presne, mam ešte skúsiť o 3 dni test ?
Neviem necitim sa tak dobre ako kedysi..
@anonym_6f1589 ak si nie ste ista kedy bola mohla byt posunuta neskor a este sa ciarky mozu len ukazat skuste test neskor alebo zbehnite k doktorke

Áno meskala mi 3 dní.
My sme sa ani nesnažili. Test som si robila,lebo mi meskala a ja mávam pravidelnú.
@mariapechova12