icon

Kedy vás začali trápiť nevoľnosti v tehotenstve a aké boli?

Včera o 19:00

Ahojte aké ste mali nevoľnosti v tehotenstve a od ktorého týždňa vam začali ? Mne je tak zle na vracanie taky žalúdok divný a keď pomyslím na nejaké jedlo tak ani nemám chuť nič jesť aj keď cítim že mám žalúdok stiahnutý niekedy na mňa prídu až také kŕče ako pred menštruáciou alebo kŕče ako keď ma ide prehnať na veľkú potrebu. Ako ste to malý vy ?

anonym_4b49dc
Včera o 19:08

@anonym_autor Ja som tiez na zaciatku tehotenstva. Dnes mi je cely den zle. Od zaludka, ale obcas az taku slabost citim, az si musim lahnut. Dnes som ani nos nevytrcila von, lebo tak mi je zle, ze mozno by som aj odpadla. Je to tazke.

maryetta
Včera o 20:14

Ja som hovorila ze proste to neviem ani opisat. Proste zle. Zaludok ako na vode. Rovnako nár pri poslednom tehu som iba k dr isla. Aj to som bojovala a prisla domov a islo von.

fok
Včera o 20:25

@anonym_autor mne to trvalo pri prvej aj druhej cely prvý trimester. Teraz už som sa to naučila ovládať. Je dôležité jesť v malých dávkach a často. Take jedla ktoré vás nedrazdia. A ešte mi pomáha tuhá žuvačka alebo tuhý cukrík

oblecenie99
Včera o 22:32

Ťažko to opísať, mala som to len vtedy.. taký žalúdok na vode. Začalo to v 5. tyzdni a trvalo do začiatku druhého trimestra a druhýkrát som to dávala iba s liekmi.

Prvýkrát pomohlo mať niečo drobné na zahryznutie prichystané už rovno na ráno na nočnom stolíku, dovtedy som ani nevstala, kým som si niečo nedala do žalúdka. Druhýkrát, ako pisem vyššie, len tabletky.