Kedy vie lekárka najskôr zistiť tehotenstvo?
Mám už síce dve detičky ale ako sa vraví... každé tehu je iné 😉
Baby myslíte, že môžem byť v tom?..... 15.februára som mala MS, o bábätko sa snažíme, hlavne sme sa snažili počas "plodných dní", vlastne už od decembra,
Predtým pol roka nesnaženia kvôli potratu. Ale k veci, posledné dni som bola unavená jak jedno... to...., bolesti v krížoch, predtým som nepociťovala nejaké extra nutkanie na močenie, teraz hej, ani nejako extra nevycikám ak idem. Predtým ak som to mala tak to už stálo za to 😉
Ale včera som bola na preventívke u gynekologičky, robila mi sono ale zo spodu, teda okrem prehmatu. Myslíte, že by to už zistila? Veď to by bol ozaj len začiatok.... A test, neviem, také nutkanie kúpiť si, nekúpiť si.... alebo počkať týždeň kým to dostnanem... joj čo by som dala za to ak by MS neprišiel
na sone to este nemusi byt vidno...mne v 4-tom tyzdni nebolo vidno nic...len podla HCG sa to zisilo...drzim palceky 🙂
Juuuuj, tak to ma trošku potešilo 🙂 existuje vôbec nejaký testík čo by to potvrdil už teraz? Alebo sú len také čo to ukážu až po vynechaní MS
tiež mi vo štvrtom týždni robili komplexné vstupné vyšetrenie v Gyn-Fiv a doktorka nezistila, že som tehu. ďalší deň som mala pozitívny test, ale na sone bolo vidno bodku až o dva týždne a srdiečko dokonca len v 7tt. Treba vydržať či ti bude mrcha meškať.
mne dokonca meškali a test bol negatívny, a o dva dni na to bol už pozitívny, na sono ma objednali až v 7.tt, vtedy je to už zaručené. Ale ako mne povedali, vidieť je to najskôr až od ukončeného 5.tt
No tak neviem či z toho niečo bude. Včera som bola netrpezlivá, test bol negatívny ☹ Ale prečo tá únava a bolesť krížov? Inak sa cítim dobre. Viem, že pri poslednom dieťati ma dosť boleli prsníky, teraz nie. Ale nepamätám sa, či to bolo hne´d od začiatku - od prvého mesiaca. A vrchol všetkého sa mi dnes snívalo o bocianoch. Zajtra mám dostať mrchu, čo by som dala za to keby neprišla.
Cicusky,vidite niecooo?😉

ešte je príliš skoro. ešte by sa len uhniezďovalo. ani na sliznici ani na maternici by ešte neboli poznať žiadne zmeny. počkaj tak týždeň po termíne MS a testíkuj. Ale to máš ešte čas 🙂 prajem dve krásne vysmiate čiaročky 😉