icon

Kedy začali tehotenské príznaky po nechránenom styku?

1. mar 2025
Strana
z2
domka222
1. mar 2025

Test po vynechaní ms. A príznaky keď som už vedela,že som tehotná

barka1
1. mar 2025

Prvym priznakom bola vynechana MS. Potom sa pridali dalšie. Pri meskani 1 den už boli krásne kolajnice.
Inak vacsie "priznaky" som mala, ked som tehotna nebola.

autor
1. mar 2025

@barka1 no ja som sa skôr pýtala na príznaky ako len vynechanie ms

barka1
1. mar 2025

Ano, rozumiem. A ja píšem, že priznaky sa rozbiehaju až po tom, co hladina HCG výrazne stupne. Dovtedy su to skor zbožne priania a rozne vsugerovane priznaky. Lebo objektivne - nemáš z coho mat priznaky, ked je hladina hcg tak nizka, ze ju nezachyti test.

vilma7
1. mar 2025

Príznaky žiadne, ani na začiatku a ani neskôr.

pininka1
1. mar 2025

Mňa neskutočne boleli prsia, tak ako nikdy pred MS a mala som to v každom tehu, a výtok, hustý biely nezapachajuci, nesvrbiaci

beeruska555
1. mar 2025

Ahoj tak ja som asi 8dpo mala take zvláštne pichanie na ľavej strane maternice čo nemával bežne pred ms a to som hneď spozornela či to neni náhodou uhnezdnenie , od toho dňa stále čosi pichalo a ťahalo viac a viac a bola som viac hladná ako obvykle , neskôr som mala citlivé prsia , 10Dpo som mala už pozitívny test 🙂

autor
1. mar 2025

@beeruska555 mňa tiež tak pichá ale pod pupkom skôr 😅 a sa mi začala veľmi tocievat hlava čo mne sa bežne netočí

majkamasar
1. mar 2025

Mne všetko začalo smrdiet pri oboch detoch. Pri prvom sa mi to zdalo čudne čo to je čo mi tak všetko smrdi. Pri druhom tehotenstve som hned vedela, ze som tehotna.

maryetta
1. mar 2025

Co tehotenstvo to ma zacala palit zaha.
Pri druhom tehu uz 2dni pred ms tak som si robila test... a potom uz cca ak meskala ms cca 5-7dni tak jasne test ukazal. A zacali nevolnosti...

diewcatqoo
1. mar 2025

Mna asi 8-9 dni po sexe natiahlo z vina. Normalne mi to vino chutilo tak hnusne, ze som ho nemohla dopit. Manzel si robil srandu, ze som tehotna. Tak reku, dokazem mu, ze nie. Urobila som si test a tam ciarka. Slaba, ale dostatocne viditelna. Mali sme jeden sex v ten mesiac, hned po skonceni MS a bum. Test mi ukazal ciarku takmer tyzden pred ocakavanou MS.

autor
1. mar 2025

@diewcatqoo to naozaj tak skoro vám ukázali na teste? Aký ste použili

diewcatqoo
2. mar 2025

Tam to nebolo o teste, ale o tom, ze som mala skoro ovulaciu. Vacsinou mavam v medzi 13.-17 dnom, vtedy som mala hned po skonceni MS, co sa mi fakt nestava. Mali sme v ten mesiac jeden jediny sex, hned ako skoncila MS a z toho sexu som otehotnela. Preto mi aj test ukazal tehotenstvo tak skoro pred predpokladanou menstruaciou. Keby som nebola otehotnela, tak by som aj MS vtedy dostala skor, nez obvykle, ked som mala takto skoro ovulaciu.
Ak mavas ovulaciu v strede cyklu, ziaden test ti neukaze pozitivitu tyzden pred MS.

glade22
2. mar 2025

@diewcatqoo ďakujem, ďakujem, že si to dovysvetlovala! 😉

Moje príznaky boli, že mi meškala menštruácia, tak som si urobila test, a potom nevoľnosti od 5. tt
Všetko čo popisujes môže a nemusí súvisieť s tehotenstvom.

eternity24
2. mar 2025

Do jedného mesiaca, točila sa mi hlava, bola som unavená, potom som spravila test, boli //, šla som ku gyn a ta teda povedala, že som v 4 týždni 😉

diewcatqoo
2. mar 2025

@glade22 musela som, lebo uz ked som videla otazku o tom, ktory test to bol, bolo mi jasne, ze autorka asi nevie, ako to funguje. Rovnako ako dalsich xy zien, ktore by sa toho mohli chytit a neskor sa trapit tym, ze ale ved hentej ukazalo uz tyzden pred MS a mne nic neukazuje.

glade22
2. mar 2025

@diewcatqoo presneee!

pininka1
2. mar 2025

@diewcatqo keď máš aj neviem ako posunutu ovuláciu, alebo nepravidelný menzes, tak platí ze ms dostaneš 14 dní po ovulácii, plus mínus jeden deň, určite nie viac. Roky rokuce si sledujem ovuláciu keďže mam brutal nepravidelný menzes a tým pádom keď som vedela ze prebehla a mali sme nechránený sex, tak mi test ukázal v pohode ešte pred tým ako mi meskala ms. 4krat som bola tehotná a 4krat som mala rovnaké príznaky a test pozitívny už pred meškaním. Raz to žiaľ skončilo potratom,ale to krvácanie aspoň u mňa bolo úplne iné ako ms, čiže aj keď to bolo biochemické, vedela som ze to bolo tehotenstvo, nie posunuta ms a potvrdil to aj rozbor z krvi.

diewcatqoo
2. mar 2025

@pininka1 ano, ukaze ti test pred MS. Aj ja som bola 3x tehotna a 3x mi ukazal pred MS. Ale nie tyzden pred MS. Na to musi byt naozaj posunuty cyklus, aby test ukazal tyzden a viac pred MS.

bambulka711
2. mar 2025

@diewcatqoo ja už som vzdala vysvetľovanie, že nezávisí na tom, koľko je do MS, ale koľko je od ovu 🙈

janusa86
2. mar 2025

@diewcatqoo Mne áno, ukázal týždeň pred ms. Krásne silneli čiarky. A to mávam ovuláciu v strede cyklu. na 14-16 deň.

glade22
2. mar 2025

@janusa86 tak vtedy si ju akurát mala posunutú..nie je to fyziologicky možné. Alebo teda teoreticky, ak máš dlhú lutealnu fázu, ale musi to byť aspoň 10 dní po oplodnení.
Oplodnené vajíčko sa zahniezdi v maternici až na cca 7 deň po oplodnení a až potom sa začína postupne tvoriť hcg. Test ho zachytí, až keď dosiahne urcitu hodnotu, nie hneď. A okrem toho nejaký duch, ktorého musíš hľadať lupou, nie je pozitívny test .

janusa86
2. mar 2025

@glade22 Nemala, mávam tak. Potvrdil aj dr. Aj pri synovi aj pri dcére. Mám krámy vzdy presne na deň ako hodinky. 28 dňový cyklus. Syn sa mi narodil presne na vypočítaný termín. Žiadne posunuté ovulácie.

janusa86
2. mar 2025

@glade22 A nie nemusela som ho hľadať lupou. Videla som normálnu čiarku, síce slabú ale videla. Samozrejme každé telo je iné. Ale reálne to je možné.

glade22
2. mar 2025

@janusa86 no nejaká odchýlka tam byť musela, lebo fyziologicky to trvá dlhšie. To oplodnene vajíčko musí dosiahnuť isté štádium delenia, aby bolo schopné sa uhniezdit a to všetko trvá svoj čas

janusa86
2. mar 2025

@glade22 Takto vyzeral môj test týždeň pred očakávanou ms, ktorá neprišla. V tomto čase má už dcéra 2 roky. Duch ktorý treba hľadať lupou to nebol.

janusa86
2. mar 2025

@glade22 Žiadna odchýlka tam nebola. Ešte sa dr. smial že som si to pekne vypočítala. Ovulácia bola odsledovaná. Nemám dôvod tu klamať. Dni a čísla nepustia. Všetko mi sedí. Ako som písala každé telo je iné. Mala som zrejme od začiatku dost vysoké hcg aby to testy zachytili. Nie som jediná.

glade22
3. mar 2025

@janusa86 toto je test 7 dní po ovulacii?

janusa86
3. mar 2025

@glade22 8 dni po ovulacii

janusa86
3. mar 2025

@glade22 Ja už deň pred očakávanou ms, som mala čiarky co mi oci mohli oslepiť.

Strana
z2