icon

Kedy začína stúpať hcg?

caramelbiscuit
1. júl 2017

Ahojte, viete mi povedať v ktorom týždni začína stúpať hcg? Ide mi aj o úplne minimálny nárast, menštruácia mi vychádza akurát na dovolenku a chcem si zobrať norethisteron, ale nechcem riskovať že ak by náhodou. Predpokladám, že lekár to na sone vidieť ešte nebude

ludka10
1. júl 2017

Ahoj ja mám presne ten istý problém čo ty, tiež neviem či začať brať tabletky, testy negatívne doktor videl v len dutinku v maternici ale tehotenstvo vylúčil a to mi ani krv na hcg nevzal.Keďže sa už snažíme s priateľom o mimi a pri tých tabletkách si budeme musieť dávať pozor tak som z toho na nervy 😠 ale zase ani menzes na dovolenke nič moc teda.Mne pichol dr aj vyvolavačku a vôbec mi nezabrala doteraz už je to 10 dní

kata011
1. júl 2017

hcg zacne produkovat telo hned ako sa oplodnene vajicko zacne uhniezdovat v maternici to znamena 7 až 10 den po ovulácii. Vtedy by mali i testy zacat ukazovat slabuckeho ducha...zalezi od toho ako dlho oplodnene vajicko putovalo vajickovom do maternice.....niekomu dlhsie inemu kratko ...

caramelbiscuit
autor
1. júl 2017

@kata011 takže keď bol priateľ doma 16.-23 (teoretická oplod. súlož by bola skôr na začiatku) ja som mala PM 9.6 a 27.6 som mala hcg 0.2 tak je to teoreticky vylúčené? Mätie ma len to, že už asi piaty deň ma bolia prsia :D

pininka
1. júl 2017

Podla mna tehu niesi, plodny den vychadzal na 27meho. Ale stat sa moze cokolvek, aj psychika vela robi. 4 dni od oplodnenia uz ukaze aj tehotensky test robeny z ranneho mocu.

xxxxxnnnnn
2. júl 2017

Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/

topanka
10. sep 2017

Cavte baby chcem sa spytat ci niektora mala taku skusenost ze som mala pozitivny test no po tyzdni som dostala menzes a potom po tyzdni znova a vobec bolesti neboli isla som doktorovi zobral mi krv a hcg bolo 0.198 a dal mo kanavit a norethisteron ten uzivam dalej a zas mi bral krv robil sono ale nic tam nevidel mozem byt tehotna???