Kedy začnem pociťovať, že som tehotná?
nie
@karhu kedy by som potom mohla pociťovať že som tehotná?
@katarinakata301 pozri na Google, je tam obrovské množstvo článkov na túto tému. Co som čítala, väčšinou po 2 týždňoch.. ale príznaky sú u žien individuálne..
Niektoré to zasa nezistia celé mesiace, že sú tehotné. Lebo nemajú proznaky...
@katarinakata301 ja som citila uz v 3-4 tyzdni mala som dole pocit ze sa pocikam, ale nebolo mi treba, boleli prsia celkom dost a intenzivnejsie krce ako pred MS A toto iste bolo aj pri prvom a aj pri druhom (,teraz) a este som mala tak zvlastne zapachajuci vytok taky tipicky pre tehotenstvo(neviem ako to maju druhe ale ja to mam uz druhy krat tak isto) 😀
Kedy by som si mala urobiť test keď som mala sex cez 3.4.5.deň menštruácie?
@katarinakata301 niekedy po datume kedy ti vychadza dalsia menstruacia. napr mas mat 4teho a ak nepride tak test
Môže sa stať že keď mám sex cez menštruáciu,tak budem mat mimomaternicove tehotenstvo?
😂😂😂
@katarinakata301 kolko mas rokov a preco si nedavala pozor na hodinach biologie?
@taskataska ani nám o tomto nehovorili
@taskataska niesom mama a cez menštruáciu som to mala 1x tak sa trochu bojím...
@katarinakata301 no mala by si si asi najskôr naštudovať niečo o ľudskom tele. Lebo podľa toho čo píšeš nemáš absolútne tušenie ako oplodnenie a tehotenstvo prebieha a ako tvoje vlastné telo funguje.
1. Kedykoľvek počas cyklu môžeš pri nechránenom sexe otehotnieť. Ak vieš presne kedy si mala ovulaciu tak otehotnieš pravdepodobne vtedy. Ak nevieš tak to môže byť hocikedy.
2. Nemôžeš cítiť že ai tehotná po týždni od sexu. Môžeš cítiť niečo iné ako bežne ale to nepredpokladám.
3. V deň sexu sa dostanú dovnútra spermie ktoré môžu prežiť v tele aj deň - dva a začínajú oplodňovať vajíčko. To môže trvať aj pár dní a kľudne aj 5. Potom vajíčko putuje do maternice kde sa začína uhniezďovať. Čo tiež môže rovnako dlho. Až vtedy môžeš pociťovať mierne bolesti. Niektoré ženy ale necítia nič. Vtedy ti začína stúpať hcg hormón a začínajú príznaky. Niektoré ženy ale nemajú príznaky vôbec.
4. Mimomaternicove tehotenstvo naozaj nevzniká podľa toho kedy si mala sex 🤦♀️
5. Test si rob ráno z ranného moču potom ako ti bude meškať menštruácia!
Možno budem za zlú, ale také informácie, ako kedy, je možné otehotnieť, plodné dni, či je to možné cez menzes, a kedy asi robiť test, či kedy prídu príznaky gravidity, patrí podľa mňa k základným všeobecným znalostiam každej normálnej sexuálne aktívnej ženy. Učí sa to v škole, existuje internet a milión možnosti naštudovať si tieto jednoduché otázky.
@katarinakata301 ja som v 10 týždni a nepociťujem že som tehotná. Bolia ma prsia od ovulácie a už neprestali to jediné. Inak sa tehotne necítim

Môžem to cítiť po týždni ako som mala hlavný styk ?pretože ma začína bolieť bruško a niekedy mám chuť do jedla a niekedy nie...