icon

Klamlivé testy rôznych značiek?

dzulliana
19. dec 2019

Baby prosím vás, potrebujem poradiť. Utorok (17.12) som si rano urobila test značky intimed pregnancy ukázal sa slabý duch, dnes rano (19.12) som si znovu spravila ale test bol inej značky, baby top test a nic, ani tuk. Mam sa testovať tým istým ako prvý krát? Alebo to znamená že uz si nemam robiť test, že je to zbytocne, tehotná nemôžem byt. Ms ma prísť zajtra
Ďakujem

mima1
19. dec 2019

Tak vyckaj ci pride a testuj potom ale dva dni ked vynecha

natallys
19. dec 2019

@dzulliana podľa mňa si si úplne zbytočne robila tie testy. Testy sa robia až vtedy, keď mrcha mešká. Takže ak ti nepríde a bude ti meškať aspoň 3-4 dni, tak potom si sprav až test

hennyinnsbruck
19. dec 2019

@dzulliana áno s tým istým ako prvý x... Naj je testovať stále rovnakou značkou testu. Držím palce👍

jana19877
19. dec 2019

@dzulliana tak ako napísala henny, treba tú istú značku stále používať aby si vedela čo najpresnejší výsledok. Vyskúšaj o pár dní, ak nedostaneš menštruáciu.

flientica
19. dec 2019

Treba pouzivat tu istu znacku uz teraz, nemen ich. Pockaj ci pride ms

deean
19. dec 2019

Presne toto riesim aj ja teraz ☹ Vcera 11 dpo a slaba druha ciarka (po limite sice, ale bola fakt viditelna), dnes rano ten isty test a nic ☹ ms mam dostat v nedelu, ja sa uz z toho zblaznim ☹

joja101
19. dec 2019

Nemusi to byt vobec klamlivy test alebo tak, moze byt len, ze maju rozdielnu citlivost na hcg 🙂