icon

Koľko dpo vám vyšiel pozitívny test?

8. apr 2022

Ja som 12dpo a ani náznak čiarky..
Bola som na meraní takže presne viem, že pred 12 dňami bola ovulácia a deň predtým styk.
Možno mi dáte ešte nádej, že sa tam ukáže 🙏🏻

summersunny94
8. apr 2022

Mne asi až po mesiaci čo som tehotná bola 🙂 je tam nádej ešte určite veľká, držím ti palce 🙂

lavinis
8. apr 2022

Testovala som tyzdem po meskani, kym nemeska, tak naco

autor
8. apr 2022

@lavinis Ja testujem skôr kvoli liečbe 🙂

nevenka
8. apr 2022

A ja zas beriem lieky, ktore by sa v tehotenstve nemali, tak testujem kazdy mesiac pre istotu. Posledne tehotenstvo som zistila 11 DPO, ale bola velmi jemna ciarka, az 13 DPO bola viditelnejsia. Prve dve som neriesila, pri prvom som testovala az 35-ty den cyklu, to boli kolajnice a druhe hadam az 2 tyzdne po meskani, to som kojila, tak som si myslela, ze zase meska kvoli tomu 😝.
Tak este vydrz, moznoat tam stale je, kym nepride MS.

cecilia29
8. apr 2022

11 den nič a na 14 slabá ale viditeľná čiarka

lucia7933
8. apr 2022

10 den DPO uz bola slaba ciarka

snazilka_bio_mamka
8. apr 2022

10 dpo viditelna ciarka

summersunny94
8. apr 2022

Presne aj ja som testovala skôr, keďže mám zlú zrážanlivosť krvi (cele tehu som si musela pichať Fraxiparine) ale aj tak mi test ukázal dosť neskoro , aj to som robila riadne veľa testov a nič. Potom m som týždeň asi netestovala, lebo som si povedala veď na čo. Ale zostal mi jeden jediný posledný test. A tak som si povedala že ho spravím , a bum pozitívny, jasné dve koľajnice. A preto som to meškanie tak neriesila lebo mám PCO a bežné mi meskavaju niekoľko dní (tyzdnov) . 🙂