Koľkokrát ste sa testovali?
Myslím tehotenske testy pružkované. Sledovali ste či čiarka tmavne?
Ak ste robili clerablu tak koľkokrát? Len prvýkrát alebo opakovane ci to stúpa?
Som tehotná po potrate a mám strach. Viem ze milion testov mi nezaručí, ze bude všetko v poriadku ale aj tak to robím..
Do prveho sona som si obcas spravila Test pre kludne svedomie
Ja len raz v oboch tehotenstvach - obidvakrat tak silna cisrka, ze nebolo o com. Ale tu na koniku som zjavne vzacna vynimka.
Obyčajne pepino - pri prvom tehotenstve 2x a pri druhom raz.
ked ta to upokoji, testuj kolko potrebujes. ked ta to stresuje tak pockaj a radsej netestuj. vsetko je to individualne, kazdy mame svoj pribeh a svoje emocie...ja som testovala kazde rano aby som videla ci ciarka tmavne, mala som predtym biochemicke a vedela som si to porovnat a upokojilo ma to. ale stale rovnakym testom a staci hocijaky pruzkovy, nemusis vyhadzovat peniaze za clearblue🙂 drzim palce
Len teda dodam,ze mysli na Hook effekt.. Po 7mom tyzdni testy zasa slabnu, ta koncentraciu v moci je strasne vysoka...vtedy treba moc zriedit... Neviem,kedy ti da lekarka termin.
Pri úspešných tehotenstvach raz vždy len.. načo to opakovať? Ja by som práve z toho stres mala.. paradoxne pri prvom, ktoré som nakoniec potratila, som si jedine tých testov robila viac.
@lauriik ja tak isto, pri oboch deťoch. Robila som test, až keď meškala menštruácia a čiarky boli silné. Potom som sa už objednala k lekárovi.
Pepino pri kazdom 1x. Naco tolko krat? Zbytocny stres. Bud to ma byt alebo nie. Ovplyvnit sa to aj tak neda...
ahoj, testuj tak, ako to citis a potrebujes ty, vykasli sa na to, kolkokrat testuju ostatne. nech si testuju ako chcu, ich vec.
Testovala som sa raz, mala som kúpený jediný test, verila som že budem cítiť ak sa niečo bude dosť ..tak aj bolo, vyšiel pozitívny s dvoma jasnými ciarami. Viac testov som nekupovala, nechala som tomu voľný priebeh. Momentálne 28tt😊
Mala som doma jeden test, ktorý som si robila o 4 ráno. Hneď koľajnice jak oči. Šla som ešte do lekárne, stepovala som pred dverami, kedy konečne otvoria a kúpila som ďalšie 2 značky, výsledok rovnaký.
Ale hlavné pre mňa bolo prvé sono. Či je všetko v poriadku, tam kde má byť, srdiečko bije,... A až vtedy som sa začala tešiť, že naozaj som tehu.
@julia2002 ano stale pozitivne,ale menej . Ked zriedis moc 2/3 voda tak zasa kolajnice.. musela som to vyskusat pred par dnami😂😂
@janetinka27 tipujem,že ty si za riadne testovala,keď toto píšeš :D prezradis číslo?
Raz
Ja som sa pri prvom tehu 2x aj to len preto ze som neverila vlastnym ociam kedze som necakala ze sa to podari lebo som mala nejake problemy a potom uz nie. A teraz pri druhom som testovala asi 4x lebo som mala pri 2 dnovom meskani slabu ciarku tak potom som skusila ci silnie tu istu znacku a potom este digi clear blue pre uplnu istotu ale tak ja nie som po potrate neviem ake to je...
Iba raz pri obidvoch tehotenstvách, vždy boli dve silné čiarky
@nelca0510 prečo? pretoze som jej napisala, ze ma robit tak ako chce ona a nie tak, ako jej napisu ine zeny? ktore mozno nikdy nepresli tym, cim ona? ona pise, ze mala potrat a ma teraz obavy aj o toto tehotenstvo. to je pochopitelne, ale napriek tomu su tu rozne odpovede, z ktorych je jasne, ze sa nejedna o rovnaku situaciu aku ma autorka.
ja som nebola tehotna, takze nie, netestovala som sa opakovane.
@janetinka27 ďakujem za tvoj názor, máš úplnú pravdu 🙂
2 krát
3x tehotná, 3x spravený obyčajný test pepino, vždy po meškaní menštruácie asi 5 dní, n každom koľajnice, nemalo čo tmavnut.
@julia2002 ano moze vyjst dokonca uplne negativny. Najlepsie je ist na krv Alebo Sono.
@julia2002 Ono neklesa. Je praveze tak vysoke, ze to uz Test nevie zobrazit dobre. Na nete je k tomu Hook effekt pregnancy celkom dobre vysvetlenie.
Iba pri prvom. Kedze som mala nepravidelnu ms. Tak som si spravila test kde bola velmi slaba. Takmer neviditelna ciarka. A potom az o niekolko dni kde uz bola ciarka viditelna.
Potom pri dalsich som si robila test az ked ms meskala a to uz vzdy boli kolajnice.

Clearblue nie. Ale obyc pepino testy asi 10-12 ks som si spravila priebezne a sledovala a ano ciarka silnela. Tiez to bolo po zamlcanom potrate. Robila som to z radosti a cistej zvedavosti. Syn je zdravy ide mat 2,5 roka 😉