Komu mešká menštruácia?
Pekný večer ☺️ mne zatiaľ 5 dni ...pridá sa niekto ? 😁
Mne uz 19mesiacov 😄
mne 12 dní 🙂
Jej pozeram ze 3chlapcou mate zeby bolo pre znenu dievcatko? Test si si nerobila?
@mucinka5512 a tehu test si si robila ?
@mucinka5512 gratulujem 😘 po koľkých dňoch meškania si si robila ? Pekné dve čiarky 🥰
@mamina87 toto je test po jednom dni meškania a však robila som si 9 dní po pozitívnom ovulačnom teste a bol tiež pozitívny aj keď čiarka bola veľmi slabá 🙏 ale zato viditeľná.
@mucinka5512 ako dlhý máš cyklus? Držím palce aby všetko dobre dopadlo a aby sa drzalo ako kliešť 😍
@mamina87 Nakoľko som v júni rodila tak môj cyklus je taky ze 31 až 33 dnovi.
@mucinka5512 takže už máte jedno dieťatko ? ...ja mám tiež cca 33 cyklus ale predtým som brala antiku ...tak teraz neviem či moje hormóny si robia čo chcú alebo sa tam niečo črtá
@mamina87 poslala som spravu ak nevadí 🙂... A držím palce aby boli pekne 2 kolajničky 🙏❤️
@mucinka5512 ja mám detičky už dosť 😁 plus ešte dva manželove ...takže 5 deti dá zabrať ...len ešte túžim po dievčatku ...tak uvidím čo bude ....už som ti odpísala na správu
@mamina87 mne 🖐️ mávam cyklus nepravidelný. 28-35 dní. Ale dnes je už 44 deň. Toto som ešte nemala. Test asi negatívny. Pridávala som na koníka fotku testu, či tam niečo vidno. Ale 90% odpovedí bolo že nie. Takže asi tak..
@1medvedik1 Mne mešká 36 dní 😂
@ibrunova ako to? A test?
@1medvedik1 negatívny, aj krv mi brali, a menzes stále nič.
Tak na moje meniny som dostala krámy 😂
Ja dnes 32 dní :(
Mne 9 dni 🙉 NIKDY v živote som s tým problém nemala🙉
@simusik111 zavidim... Ale tychto 32 je uz aj na mna extrem...

@mamina87 Chcela by som sa pridat 😃