icon

Konečne sa to podarilo. Čo myslíte?

bajjka
26. jún 2017

Konečne sa to podarilo čo myslíte???

Konečne sa to podarilo. Čo myslíte?
pishtok
•
26. jún 2017

jasne. je to tam. 😉 o tri dni skuste znova a ak bude silnejsia tak sup k Dr.

bajjka
autor
•
26. jún 2017

@pishtok ďakujem v zime som potratila tak dúfam toto bude všetko v poriadku ;))

pishtok
•
26. jún 2017

drzim palce nech je vsetko ok. hlavne pozitivne myslieť. vsetko zle je na nieco dobre. asi to tak malo byt.. tak naozaj drzim palce.

heregova
•
26. jún 2017

@bajjka Ano,je to tam,drzim silno palce,aby bolo vsetko v poriadku

bajjka
autor
•
26. jún 2017

@heregova ďakujem krasne

llucciaa
•
26. jún 2017

vidím tam veru takého malinkého dúšika, povedala by som, že o pár dní bude čiarka oveľa silnejšia. gratulovať by som ti aj no budem radšej ak nám to potvrdíš od lekára a potom sa tu budeme s tebou silno radovať, len treba pozitívne myslieť a veriť, že sa to podarilo🙂

bajjka
autor
•
26. jún 2017

@llucciaa ďakujem krásne ;) za podporu

xxxxxnnnnn
•
26. jún 2017

Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/

dai
•
26. jún 2017

@bajjka osobne by som si kupila iny test - ja som si tiez tento robila a rovnakeho ducha som videla, nebola som tehotna... tam je duvne to ukoncenievkde je vlastne naznacrna aj palicka akoby - ak este 1 mas tak si to vsimnes este pred pouzitim a ta robi casto toho ducha...
Su velmi presne a jasne testy ktore ti krasne ukazu vysledok uz 2-3 dni po meskajucej menstruacii...

bajjka
autor
•
3. aug 2017

Tak už je po vysnívanom bábätku vcera som bola znova na kyrete;((

pishtok
•
3. aug 2017

to ma mrzi velmi. skus si dat urobit vsetky mozne vysetrenia trebars aj krv partnera ci sa nejako vzajomne nebijete a az potom znova skusit aby si sa takto netrapila za kazdym. moze to byt len uplna blbost co ti branit do nosiť taka ktora sa bufe dat odstranit. drzim palce a prajem vela sil.

bajjka
autor
•
3. aug 2017

Ďakujem pekne my už dcérku doma jednu máme tak tam nebude neaky vážnejší problém ale samozrejme ideme na vseliake vyšetrenia ďakujeme ešte raz ;(