Krátke a slabé menštruácie
Ahojte, týždeň pred MS som mala s manželom sex. Začali sme sa snažiť o bábätko. Následne mi MS prišla skôr ako mala. Len bola veľmi krátka a slabá. Je možné že by som bola tehotná? Môžem už robiť test?
Dakujrm
to asi tehu nebude, ale tak test si sprav - uvidíš.
Nie. Naštuduj si ako kedy prebieha ovu
Nie. Naštuduj si ako kedy prebieha ovu
@sisska96 to sa nedá naštudovať. Každé telo je iné a ani jedno telo nemá ovuláciu každý mesiac v rovnaký čas. Môže prebiehať aj pred menštruáciou, aj tesne po, to nie je nič nezvyčajné. Rovnako ako krvácanie po oplodnení, resp. v čase očakávanej MS. Tiež som to tak mala a tehotenstvo som zistila až o ďalší mesiac keď sa ďalšia MS už nedostavila.
Nechápem ako ste sa do nej pustili. Ja mám prvú časť cyklu dlhšiu, druhú kratšiu. Takže ovuláciu mavam tiež bližšie k menštruácii, nie presne v strede cyklu. Takže I autorka môže mať neskôr ovuláciu, takže otehotnenie až tak nemožné byť nemôže..
@sisska96 to sa nedá naštudovať. Každé telo je iné a ani jedno telo nemá ovuláciu každý mesiac v rovnaký čas. Môže prebiehať aj pred menštruáciou, aj tesne po, to nie je nič nezvyčajné. Rovnako ako krvácanie po oplodnení, resp. v čase očakávanej MS. Tiež som to tak mala a tehotenstvo som zistila až o ďalší mesiac keď sa ďalšia MS už nedostavila.
Čakala som ze ta tu skôr ukamenuju. Tu si dva krát dávaj pozor co napíšeš, lebo ta tu zhejtuju aj keď napíšeš PRECOOO. Tu ta zhejtuju za gramitiku, za to z nevieš či si alebo nie tehu hneď. Niektoré by si malý naštudovať o com je modrý koník 🤦♀️
Ak máš pochybnosti,sprav test
Čakala som ze ta tu skôr ukamenuju. Tu si dva krát dávaj pozor co napíšeš, lebo ta tu zhejtuju aj keď napíšeš PRECOOO. Tu ta zhejtuju za gramitiku, za to z nevieš či si alebo nie tehu hneď. Niektoré by si malý naštudovať o com je modrý koník 🤦♀️
@derna ostala som prekvapená z niektorých odpovedí, lebo veď len som sa opýtala. Veci si viem nájsť na nete..ale osobné skúsenosti sú lepšie aspoň podľa mňa... to uz aby sa človek bal opýtať.
Aj ja som mala sex týždeň pred "ms", ktorá trvala iba dva dni a dr skonštatoval, že tá "ms" bola uhniezdenie. Takže ten test ti potom odporúčam a uvidíš 😉

@xyz_41 prosiiim, sprav ludstvu sluzbu a nastuduj si, ako funguje zensky cyklus. Dovtedy sa radsej nesnazte o otehotnenie. Dakujeme.