Krv po prstovaní a nechránenom styku. Môžem byť tehotná?
Dnes som s frajerom mala nechránený sex prstoval ma a potom ho tam dal ale ani nie celý iba kúsok a ani sa neurobil a ked ho vytiahol tak ma ešte prstoval a potom vytiahol prsty a mal na nich trochu krv. Veľmi sa bojim čo to znamena a keďže to nie je prvý krat, co som sa prstovala a mala som na prstoch krv tak sa veľmi bojim čo to znamená a čo mam robit a že ci som tehotná?!?! Potrebujem pomôcť čo mam robiť čo to je alebo či len zbytočne stresujem.
@modrykolibrik 17
@leuska7 na biológii si v 13tich chýbala? 🤣
Zbytočne stresuješ, neboj tehotná nie si
@leuska7 prosím ťa aspoň používajte kondóm inak ozaj zostanem tehotná. A dostuduj si ako sa plodia deti. Treba sa chranit
Tehotná nemôžeš byť ale prosím ťa prestaň so skoro sexom kým si nebudeš istá čo vôbec robíš.
@leuska7 na internete je tolko informacii, daju sa v kniznici pozicat knihy. Naozaj myslis, ze niekto tu teraz bude suplovat tvoju zanedbanu sexualnu vychovu? Dostudujte si s frajerom spolu. Ked mate dost rozumu (alebo mali? na sex, tak mate dost rozum aj na to aby ste si zistili potrebne informacie. No a nebuduce bez prsiplasta, ziaden sex, ani polovicny ani nijaky. Mlady pan nech kupi. A nenechaj sa odbit tym, ze da pozor alebo, ze sa citi nekonfortne. Chce trtkat, tak nech zabezpeci ochranu.
@leuska7 ta krv kvôli panenskej blane, aj ja som to takto mávala zo začiatku, uplne normalne.. a ak sa ani nespravil tak určite tehotna nie si neboj. Nabuduce použite ochranu aby si sa nemusela stresovat 🙂

@leuska7 prosím ťa koľko máš rokov?