icon

Krv po prstovaní a nechránenom styku. Môžem byť tehotná?

leuska7
25. feb 2025

Dnes som s frajerom mala nechránený sex prstoval ma a potom ho tam dal ale ani nie celý iba kúsok a ani sa neurobil a ked ho vytiahol tak ma ešte prstoval a potom vytiahol prsty a mal na nich trochu krv. Veľmi sa bojim čo to znamena a keďže to nie je prvý krat, co som sa prstovala a mala som na prstoch krv tak sa veľmi bojim čo to znamená a čo mam robit a že ci som tehotná?!?! Potrebujem pomôcť čo mam robiť čo to je alebo či len zbytočne stresujem.

modrykolibrik
25. feb 2025

@leuska7 prosím ťa koľko máš rokov?

leuska7
autor
25. feb 2025
denkabemommy
25. feb 2025

@leuska7 na biológii si v 13tich chýbala? 🤣

leuska7
autor
Autor odpoveď zmazal
monita12345
25. feb 2025

Zbytočne stresuješ, neboj tehotná nie si

modrykolibrik
25. feb 2025

@leuska7 prosím ťa aspoň používajte kondóm inak ozaj zostanem tehotná. A dostuduj si ako sa plodia deti. Treba sa chranit

leuska7
autor
Autor odpoveď zmazal
domkakvet
25. feb 2025

@leuska7 nie si tehotna, ale do buducna musis pocitat s tym, ze sa to moze stat, cize sex iba s tym s kym si vies predstavit aj svoju buducnost a tiez by s tym mal pocitat aj tvoj priatel.

leuska7
autor
Autor odpoveď zmazal
domkakvet
25. feb 2025

@leuska7 ved si o tom precitaj na nete, ked ti nema kto povedat, krv asi preto ze si panna.

leuska7
autor
Autor odpoveď zmazal
januska12323
25. feb 2025

Tehotná nemôžeš byť ale prosím ťa prestaň so skoro sexom kým si nebudeš istá čo vôbec robíš.

viestta
25. feb 2025

@leuska7 na internete je tolko informacii, daju sa v kniznici pozicat knihy. Naozaj myslis, ze niekto tu teraz bude suplovat tvoju zanedbanu sexualnu vychovu? Dostudujte si s frajerom spolu. Ked mate dost rozumu (alebo mali? na sex, tak mate dost rozum aj na to aby ste si zistili potrebne informacie. No a nebuduce bez prsiplasta, ziaden sex, ani polovicny ani nijaky. Mlady pan nech kupi. A nenechaj sa odbit tym, ze da pozor alebo, ze sa citi nekonfortne. Chce trtkat, tak nech zabezpeci ochranu.

macatt
25. feb 2025

@leuska7 krvácať si mohla aj z prstovania, keď to robí necitlivo mohol ťa poškriabať, je tam sliznica, treba mať umyté ruky a dokonale ostrihané nechty bez záderov..
Radšej nech použije jazyk 👍

monita12345
25. feb 2025

@leuska7 ta krv kvôli panenskej blane, aj ja som to takto mávala zo začiatku, uplne normalne.. a ak sa ani nespravil tak určite tehotna nie si neboj. Nabuduce použite ochranu aby si sa nemusela stresovat 🙂

domkakvet
26. feb 2025

@leuska7 ano moze byt