Krvácanie z tehotenstva?

26. nov 2020

Ahojte, viem ze to bude asi veľmi hlúpa otázka a už aj čakám ako bude niekto na to reagovať ale neviem co si mam myslieť 🤷‍♀️ s partnerom som mala momentálne len petting hneď po MS a 5 dní na to som mala priesvitný výtok s prímesou krvi tak som si myslela ze to bude ovulacia ale na ďalší deň už nič a o pár dní zas, následne na to som dostala zápal a doktorka mi predpísala antibiotika, rozhodne sa idem objednať ku gynekológovi, len mam obavy ci to mierne krvácanie nie je z tehotenstva.. Obávam sa ci sa partnerovi nedostala predejakulacna tekutina na prsty a ci mi následne nezaviedol prsty do pošvy.(viem ze je to asi hlúposť ale neviem znepokojuje ma to krvacie a keď mám ešte bolesť na pravom vaječníku, sem tam keď nad tým premýšľam tak mi je nevoľno. A nie nemam 15 ale 19, dohodla som sa s partnerom že budeme radšej to riešiť pettingom dokým už neskončím strednú, lebo naposledy sme sa toho zľakli)

sandra151
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
snazilka_bio_mamka
26. nov 2020

Keby mate 15 a 19 este by som pochopila...O to smutnejsia je tvoja obava, že si tehotna. NIE bez sexu nemozes otehotniet. V predejakulačnej tektutine je malo spermií, ale otehotnenie z nej (počas normlaneho sexu samozrejme) je mizivá, nie vylucena ale mizivá a to, že sa mu preniesla predejakulacna tekutina z prstov do tvojej vaginy a ty si z toho otehotnela.....ak to tak je o 9 mesiacov budeme oslavovať noveho mesiáša. Krvacala si lebo ta bud zranil nechtom a zaroven mas zapal.

miadi
26. nov 2020

Z tehotenstva sa nekrvaca hoci niektore zeny špinia prve tyzdne teho. Najskor sa ti dostal k cervixu prstom a sposobil to krvacanie. Nevolno ti je Lebo mas paniku a uzkost lebo si ani nemala sancu otehotniet no moc sa toho bojiš.

kristina2015
26. nov 2020

Ja byt tebou porozmýšľam nad príčinou zápalu ,aby si stále nemusela užívať ant

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre