icon

Krvný tehotenský test

vela02
17. jan 2023

Ahojte ženy. Chcem len vedieť názory žien, ktoré majú skúsenosti, tak poprosím bez osočovania a hlúpych komentov 🙂.
11.1.som mala ovulaciu. Samozrejme nemáme sex iba v deň ovulácie a taktiež nie “nútený”, takže mali sme aj dni predtým.
Včera som cítila jemné pichnutie v ľavom vaječníku párkrát, i keď by som veľmi chcela veriť, že sa jedna o uhniezdovanie, nepripisujem tomu žiadnu dôležitosť 🙂

K veci- objednala som si okrem digitálnych testov aj krvný. Tie, ktoré máte skúsenosť, kedy je pravdepodobnosť že mi už ukáže výsledok? Menzes mám dosť okolo 27.(+-1 deň).

Ide o to, že by som mala nastúpiť do novej prace, ale kvôli prípadnému tehotenstvu by som zostala v starej práci. Je to pre mňa dosť dôležité 🙈

Takže otázka znie- krvný test, kedy najskôr? 🙏🏽

Ďakujem krásne za všetky názory ❤️

Strana
z2
rurutiax
17. jan 2023

@vela02 Zas to nemusíš preháňať. Neviem čo sa ťa tak dotklo na mojej odpovedi, veď ťa nikde neurážam ani nič podobné. A už tým dupľom nebolo mojim cieľom sa ti “vysmievať” ako hovoríš. Ak som ťa nahnevala aj keď neviem čím tak sa ti ospravedlňujem.😉 Ja viem aké je to čakanie, tiež som bola v tvojej situácii, ja som len chcela povedať, že nie je dobrý nápad si krvný test robiť skôr ako je určené v príbalovom letáku, lebo žena môže ostať zbytočne sklamaná. Ja som si robila test z moču a čiarku mi ukázalo už 10. deň od oplodnenia, čiže by som vsadila skôr na ten. Aj čo baby radili vyššie, že lepšie testovať jeden deň pred ms alebo až keď ti mešká aby nešlo o biochemko a neostala si zbytočne smutná. Nechcem aby si si myslela o mne nič zlé, ja viem aké to je a všetkým ženám, ktoré si týmto musia prechádzať držím len a len palce.

vela02
autor
17. jan 2023

@mysiacik28 mám objednaných zopár ale zajtra asi pôjdem uloviť mamatest, podľa toho čo čítam 🤔 ďakujem ti ešte raz 🙏🏽❤️

ninka99865
17. jan 2023

@vela02 pepino a mama testu sa vyhni. V snazilkovskych skupinách krasne duchuju

ninka99865
17. jan 2023

Samozrejme falošne

vela02
autor
17. jan 2023

@rurutiax vidíš, úplne v pohode sa dalo reagovať takto hneď… cez písmena ťažko pochopiť, ako to myslíš 😀
Ďakujem pekne… verim že každá z nás si tie svoje vysnívané čiarky nájde 🙄

lavinis
17. jan 2023

@rurutiax nahnevalo ju, že si dala logickú odpoveď.
S logikou sa očividne nekamaráti 🤷‍♀️

vela02
autor
17. jan 2023

@ninka99865 ach 😂🙈 keď to je strašne ťažko, každý hovorí inak… niekomu ukázal pravdivo, niekomu falošne… ale musím uznať, že pepino ma nesklamal ešte… ani raz tam tá druha nebola 😂🔫
Objednala som clear blue aj digi aj nedigi, ale digi by som rada použila až keď by som videla na klasickom aspoň nejaký náznak 🙈 preto sa snažím citat každú diskusiu aby som vedela aké “obyčajne” sú spoľahlivé

vela02
autor
17. jan 2023

@lavinis ďakujem tvojim komentom k obohateniu tejto diskusie, ale nech čítam akokoľvek, odpoved na otázku nevidím 🤷🏽‍♀️😂 nabudúce skúsim asi veľkým napísať, že chcem názor od žien, ktoré majú skúsenosti 😊

bejbs123
17. jan 2023

@vela02 pre info v unilabs ako samoplatca stoji odber hcg tusim necelych 7€ a mate to 100% spolahlivy vysledok,na tych testoch ste minuli uz podstatne viac urcite,len na porovnanie,kedze moja rada ostala nepovsimnuta 😜

vela02
autor
17. jan 2023

@bejbs123 bože, pardon, fakt som to prehliadla.
Teda hlavne moja škoda 🙈
Popravde nikdy som na takomto odbere nebola, takže neviem úplne ako to chodí. Stačí ísť do labaku? 🤷🏽‍♀️

rurutiax
17. jan 2023

@vela02 Čo ti ešte môžem odporučiť tak kúp radšej test od dr. max ten ma nikdy nesklamal alebo clearblue je dobrý, ešte aj livsane si dosť pochvaľujú. Akurát som dosť čítala, že pepino a mamatest sú dosť nespoľahlivé, ževraj robia falošné čiarky. Ak však chceš ísť na istotku tak si daj spraviť odber hcg u lekára, zaplatíš a odpoveď máš hneď. 🙂

bejbs123
17. jan 2023

@vela02 skus sa informovat na infolinke unilabs ako to je v tvojom meste,viem povedat len skusenost v BA,kde je jedno odberne miesto,kde sa neobjednava,staci len dojst rano a povedat o aky odber ma clovek zaujem,vzdy som mala o cca 3hodky vysledok

vela02
autor
17. jan 2023

@rurutiax áno áno, clearblue mám objednané, ten musí byt každý mesiac doma 🙈… ale už som taká nažhavená po týchto komentoch že pôjdem ráno na odber 🙏🏽
Ďakujem ❤️

vela02
autor
17. jan 2023

Ďakujem zienky, ste zlate… dúfam že vám budem môcť zvestovať radostnú novinu tento mesiac…🙈

bejbs123
17. jan 2023

@vela02 ak bola ovulka 11.,skor ako 23. by som nesla,to je este skoro

blontimka
17. jan 2023

@vela02 9 deň najskôr...daj si pozor na tu somarinu čo sa máš ňou pichnúť... Mne vystrelila do vzduchu 😀😀😀

vela02
autor
17. jan 2023

@blontimka 😀😀😀 ďakujem za upozornenie 😂

vela02
autor
17. jan 2023

@bejbs123 aha, ďakujem. Doteraz som to riešila testami, na krv som nebola. neriešila som tieto veci, takže potrebujem “usmerniť” 😄
A áno viem že uhniezdovanie trvá dlhšie len som si to teraz nejako nespojila 😀 som v tomto úplný nováčik a vôbec nie som rada že som v tejto situácii a nemôže to byt ako vo filmoch… omylom “šuch” a zrazu dve čiarky 🙄

Strana
z2