icon

Kto bude so mnou testovať tento mesiac?

17. nov 2024

Za 9 dni mám dostať ms verím že tento mesiac je náš 🫶🏻

Strana
z2
kristinkaris
19. nov 2024

Ja som dnes 10dpo a samozrejme že som skúsila test 🫣 no a jasne že negatívny

kkhbzs
19. nov 2024

@nika_val tak to sme na tom skoro rovnako, ja si zajtra ráno spravím jeden testík , nedám to do soboty 😅 ale mám aj všetky príznaky PMS tak neviem. Držím nám palce 🙏

kkhbzs
19. nov 2024

@anetka1704 z fotky ovulacnych testov, ktorú si poslala si myslím, že si ovulaciu mala 15 DC , pretože najsilnejšie || čiarky máš 20:00 , test detekuje luteinizacny hormón (LH vlnu) k samotnej ovulácii dochádza o cca 24hod potom.

nika_val
19. nov 2024

@kkhbzs ja mam tiež všetky príznaky pms 🙈
Ja sa bojím ze náhodou testnem bude duch a ms aj tak príde čiže biochemické... tak si radšej počkám
Dúfam ze ideálne obe v sobotu napíšeme pozitívnu správu 😊🍀

1barbie1
19. nov 2024

Ahojte dievčatá, ja mám dostať o 7 dní, tak tiež rozmýšľam, kedy spraviť test :/, tiež však asi radšej počkám na deň menštruácie, aby nebol duch

1barbie1
19. nov 2024

Takže ak som si správne všetko prečítala, budeme sa testova viaceré, držím nám palce, nech je to náš mesiac😊🍀

l_enusik
Autor odpoveď zmazal
kkhbzs
20. nov 2024

Ja dnes ráno takto 🧐 neviem neviem , okrem toho že musíme dosilikonovat okolo steny, ako pozerám na fotke 😂

nika_val
20. nov 2024

@kkhbzs ale niečo tam je 😊
Len ťažko povedať ci kanalik alebo čiarka

kkhbzs
20. nov 2024

@nika_val aj mne sa zdalo , ale uvidíme , počkám už do soboty a termínu ms , skúsim potom Dr max test 🧐

smile108
20. nov 2024

@kkhbzs podla mňa je to slabá čiarka držím palce 🤞

kkhbzs
20. nov 2024

@smile108 ďakujem ☺️

l_enusik
20. nov 2024

Z tej nadejnej ciarky z pondelka som mala dnes test negativny 🤨 .. tak cakam ms o den-dva

kkhbzs
20. nov 2024

@l_enusik akú mas značku testu? A možno je len ešte skoro, skús o 48 hodín, človek nikdy nevie 🙂

l_enusik
20. nov 2024

@kkhbzs livsane .. som 12 den po ovitrele … tak si nemyslim zeby sa vysledok este zmenil

nika_val
21. nov 2024

Tak dnes 1 deň pred MS a 12dpo úplne snehobiely test ❄️ tak snáď ďalší mesiac 🙃

autor
21. nov 2024

@nika_val ja dnes tak isto snehobiely ja som 8dpo

nika_val
21. nov 2024

To máš ešte dosť skoro, tam by som povedala ze nádej stále je.. veď až od 10 dpo by sa malo testovať

autor
22. nov 2024

Dnes som 9dpo vidieť niečo či už si len namyslam

nika_val
22. nov 2024

Za mňa nič...možno na tom prvom teste niečo maaaalinko ale to som musela veľmi žmúriť 😕

autor
22. nov 2024

@nika_val a ty ako ?

nika_val
22. nov 2024

Ja nič..včera ráno som urobila test ( 1 deň pred MS) a snehobiely.. počas dňa mi začalo spinenie a dnes presne načas aj ms 😕
Takže akurát tak som zbytočne minula 1 test
Tak snáď budúci mesiac aj prvý krát (co síce bohužiaľ skončilo ako MA) sa zadarilo v decembri 😊

tinkalip
25. nov 2024

@kkhbzs Ako to nakoniec dopadlo s testom? Bola cez víkend silnejšia druhá palička? 😊

kkhbzs
25. nov 2024

@tinkalip už na druhý den bola silná čiarka a v den ms mi vysiel aj digitálny 2-3 🙂 už som objednaná na prvu kontrolu a modlím sa aby bolo vsetko ok ☺️

nika_val
25. nov 2024

@kkhbzs ooo gratulujem 😊 nech je všetko v poriadku 🍀

kkhbzs
25. nov 2024

@nika_val Dakujem, uprimne Vám prajem aby Vám to další cyklus vyšlo vsetkym tíez🙏🤗

autor
25. nov 2024

Ja dnes takto dva rapi clear prvé a druha foto mi príde že sú negatívne testy tak už neviem čo si mám myslieť

tinkalip
25. nov 2024

@kkhbzs krásna správa, gratulujem 😊

Strana
z2