Ktoré ste čerstvo pozitívne?
My krásne silnieme, včerajší test spodný, dnešný vrchný + digi. Držíme si palce 💕
@zoginka ja som mala poslednu ms 6.4 ☺️ Digi test som si objednala cez dr.max a má mi prísť SMS že kedy to budem mat pripravené :/ cakam už 3 dni a stále nič, objednala som si aj vitamíny ktoré mi doktorka poradila že mám hneď brat, keď mi test ukáže pekne dve čiarky. Musím len čakať. A ja pojdem ku doktorke až 13.5 skôr sa mi nedá :/ v decembri som mala mimomaternicove tehotenstvo a to som mala samovoľný potrat :( preto sa aj teraz bojím, aby to nebolo mimomaternicove.
@lenka9617 presne ❣ ja sice tehotna nie som ,ale ked som bola tak som si test este aj v 3 mesiaci robila 😂....predtym 2 potraty 😢
Proste som sa potrebovala uistit....Kto nezazil, ten nepochopi...tak drzim palceky, pozitivne naladenie a vela smiechu ☺☺☺
@zoginka 🤣🤣🤣 moj práve robí v byte podlahy tak mu to večer poviem, ale my ženy to aj tak prežívame inak, ako chlapi 🙈
@livinka181 tak tak 🙏našťastie som celkom pokojná a som stastna 🙂 aj keď je tam to riziko 🤪
Ahojte, je to veľmi pekne čítať ako každý deň vás tak veľa pribúda 🙂 ja som toto síce riešila pred 4 mesiacmi, myslím tie testy a sledovala som každú čiarku a dnes už len sledujem ako sa moja gulička v brušku motýľa a rastie vo mne 😍😍 dúfam a prajem vám aby ste to všetky dotiahli do úspešného konca spolu somnou 😊😊
@livinka181 ďakujem krásne 🙂 s manželom sa potichu tesime a čakám kedy sa budem moct objednať k lekárovi 🙂
Kocky tak Vám potichúčku závidím že budete maminami ☹ prajem to každej. Ja dúfam že aj nne sa zadarí.
Ahojte kočky velmi Vam to prajem 🤗 musi to byt uzasny pocit ked sa Vam na teste ukazu dve ciarky. Chcela by som sa spytat ako dlho ste sa snazili o babätko? My s priatelom si nedavame pozor uz dlhsiu dobu a stale Nam to nejako nevyslo, zatial sa neopustam a verim, ze raz to pride.
@999k my sme sa nejak špeciálne nesnažili, len sme si prestali dávať pozor od novembra. To sa nám podarilo na prvú šupu, ale skončilo to bipchemickym na Vianoce. Tak od nového roka nanovo. Ovuláciu som si špeciálne nesledovala, keďže priateľ býva väčšinu týždňa pracovne preč, tak aby som sa netrápia tým že aha ja mám dnes ovulaciu a priateľ stovky km ďaleko. Tak sex len keď bol doma, že snáď sa dakedy trafime. Keď si pozriem spätne tak sa ovulka s nami riadne hrala bola v rozmedzí 14-21 DC a vždy v čase keď tu nebol už niekoľko dní. A nakoniec na 4x sme sa zjavne asi trafili 🤗🤗🤗 tak uvidíme čo bude ďalej
@zoginka niekedy pred MS som si robila 1x test, lebo sme mali ísť večer do mesta tak aby som vedela či ne/môžem piť. A na teste slabá čiarka. A čiarka bola potom viac ako týždeň stále rovnako slabá, či ráno alebo cez deň .Vôbec nesilnela. Keďže bolo okolo sviatkov, tak že na gyndu pôjdem až potom. a po dakom týždni meškania prišlo krvácanie. Po sviatkoch som bola u doktora ten mi to potvrdil
Tak baby dnes som bola u doktorky lebo som mala včera silnejšie bolesti. História sa mi zopakovala z decembra :/ mimomaternicove tehotenstvo :( sklamanie, smútok,... dnes sa mi brala krv na hcg v utorok mám ísť znovu na krv a v stredu na kontrolu na sono a potom podľa výsledkov operácia :( ja len dúfam, že to zas nebude samovoľný potrat, tu bolesť čo som prežívala v decembri by som si nechcelo zopakovat. Na nejaký čas odchádzam z modrého koníka lebo nebude pre mna lahke vidieť tu // čiarky keď niekto pridá. Zienky držím Vám palce každej jednej a držte sa tu 😘❤️
@zoginka no vraj tak by to malo byť. Aj mi vravel , že testy by sa mali robiť najskôr po týždni meškania. Keď by už malo byť vidieť riadnu čiarku. A do prvého týždňa meškania sa s tým telo môže vysporiadať samo, nebyť testov tak o "tehotenstve" sa ani nevie, krvácanie (menzes) príde len trošku neskôr
@nikk1 ahoj aj ja som mala mimomaternicove tehotenstvo...😢 nic mi neboli šla so 16.5 na kontrolu a po fotku babätka chcela som si urobit s manželom darček a dopadlo to najhoršie ako mohlo 😢😢😢 prišli sme o babätko a aj o vajičkovod 😢 najhorší darček v živote 😢 neprajem to nikomu....zatiaľ sa zotavujem po operacii...vraj som sa druhy krát narodila...
@samanthasilvia bože moja :( to mi je veľmi ľúto :( ale ber to tak, že to zle ti dali preč a teraz sa Vám určite podarí. Len sa daj hlavne dokopy, bude to ťažké, ale my ženy všetko zvládneme 💪 ja keď som bola prvýkrát na kontrole u doktorky ten utorok tak mi povedala že to je mimomaternicove, revala som dva dni vkuse čo som bola úplne bezmocna. Vo štvrtok mi volala sestrička že mi prišli výsledky z krvi že mám prísť hneď na druhý deň. Tak som išla a zrazu to bolo v maternici 🙈 včera som bola na kontrole ale zatiaľ bol len prázdny gestacny vak. O dva týždne idem na kontrolu tak Uvidime či tam nieco rastie alebo nám to zas nevyšlo. Tebe prajem hlavne veľa síl ❤️😘 drzkaj sa a keby si sa chcela vyrozprávať alebo opýtať kľudne nápis ;)
@nikk1 moja zlata tak držim pršteky ✊✊ daj mi potom vediet ako si dopadla 😍...ano beriem to tak že to malo byt tak a ze som sa druhy krat narodila...nič mi nebolo a aj tak som sla na kontrolu a stalo sa to 😢 ale musim byt silna a zotavit sa...tešim sa z teba a cakam dobre spravy 😉😊 drzkaj sa mojko 😉
@samanthasilvia ďakujem krásne ☺️❤️ Určite sa ozvem a napíšem ako som dopadla 🙂 ty sa drzkaj a skoro sa uzdrav ✊
@x_mery_x jeej gratulujem 😍 veľa zdravička prajem 😊
@x_mery_x gratulujem ❤️
@samanthasilvia prepáč že som sa neozvala ale keď som bola u doktorky tak som prekonala mierny sok a bola som dosť dlho mimo 🤣🤣 čakáme dvojičky 🙈 a ty sa ako máš? Zotavujes sa?

@nikk1 áno moja. 7.4 som mala poslednú mrchu. Testik digitálny mi pekne ukázal 1-2 + včera. Je to
Moje prvé tehu aj tvoje ? 10.5 idem na gyndu, má objednali, včera hneď, ako mi zavolali, že mám pozit graviditu z krvi