Ktoré ste čerstvo pozitívne?
My krásne silnieme, včerajší test spodný, dnešný vrchný + digi. Držíme si palce 💕
@samanthasilvia ďakujem ☺️☺️ Viesco ja som pockala na prvú ms a potom sme sa hneď snažili. Doktorka mi povedala, že môžme, tak sme nečakali a snažili sa ☺️ No vyšlo to po 3 mesiacoch a aj to preto lebo som si nesledovala ovulaciu. Nechali sme tomu voľný priebeh, aj keď prišla ms tak som nebola nejako smutná ako predtým. A teraz som otehotnela hneď ako mi skončila ms 🙂 takze ovulaciu som mala dva dni po skončení ms 🙂 som ani nevedela, že tak sa to dá 🤣🤣 vždy som cítila bolesť v strede cyklu tak som si myslela že to je ovulacia a mýlila som sa 🙈
@nikk1 super 😊 vieš čo ja som mala zakrok 16.5 a MS som dodtala hned 19.5 takze som uz po čakam že príde dalšia a asi sa budeme snažiť 😊a mate v rodine dvojčatká? Či?
@lrnka gratulujem 😍
@samanthasilvia no tak to radšej počkaj na ďalšiu, ale sama doktorka mi vravela že po laparke sa ľahšie otehotnie 🙂 tak budem držať palce 🙏 Noo zistila som že starka čo mala starku tak ona mala dvojičky 😄 bože a teraz ja 🙀
@nikk1 😂 super že až z babky geny 😁 ano my počkame a potom sa posnažime len neviem teraz ktore som vajičko ovulovala 🤔 z ktorej strany...mne odobrali pravy vajičkovod...vieš mne nerobili kyretaž takže už len čakať 😊 a ty si v ktorom tt?
@samanthasilvia áno áno viem že si mala to mimomaternicove ja som to mala tiež len mne sa to samo vyplavilo takze mne nemuseli nič zobrať. Ale doktorka mi vravela, že keď nemáš pravý vajcovod a budes ovulovat na pravej strane, tak ľavá strana si vie zobrať z pravého vaječníka vajíčko. Takze sa nemusíš vôbec sledovať že na ktorej strane bude ovulacia. Akurát dnes podľa sona som začala 10tt ☺️
@nikk1 noo počula som že si to pritiahne😊božia sila takže uvidime 😊 ešte dobre že si to vylučila tak...aspoň si neprežila tu bolesť myslim fyzicku 😏mňa operovali 😣 laparoskopicky katastrofa ale dobre že tak že mi to neprasklo doma lebo tam už hrozí umrtie 😏 a aj dobre že mi vzali vajičkovod vraj sa tam potom robia vzrasty a že sa môže mimo zopakovať 😏 už sa neviem dočkať kedy mi napíšeš pohlavie 🤗
@samanthasilvia mne hrozila tiež operácia, ale našťastie mi hcg klesalo a bolo mi lepšie a lepšie. Krvacala som strašne, bolesti boli ešte horšie, ani hýbať som sa nemohla. Bolo to fakt hrozné, ani od bolesti mi nič nemohli dať lebo som bola na pozorovaní 🙄ale teraz som našťastie otehotnela cez pravú stranu a doktorka mi povedala že sú jednovaječné 🤣 tak som zvedavá tiež na to pohlavie 🙈 do konca života sa nudiť nebudem 😄
@nikk1 moja tak si si zažila možno ešte viac ako ja prepač 😏 jednovaječne 😮 waaau nadherne 😍 moje bobky zlatučke hlavne nech budu zdravučke to je hlavne a nech aj mamka je zdravucka 🤗
@samanthasilvia obidve sme si toho zažili dosť 🙂 teraz v piatok idem na kontrolu tak Uvidim ako sa vyvíjajú 🙈 ale posledné dva týždne má potrápili až až 😄😄 tak zle mi v živote nebolo, celodenné nevoľnosti a ešte v práci 🙈 teraz sa mi to ako tak ukludnilo 🙏 ale dávam im všetku výživu čo do seba aspoň na chvíľku natlacim 🤣
@nikk1 božinku to ti verim 😊 začiatky.. takže nevoľnosti a zvracanie jak na bežiacom pase 😂😂 jaaj len davaj na seba pozor a budem čakat že sa mi ozveš v piatok držim palčeky a pytaj fotku 😂😂😂
@samanthasilvia ja som vracala aj z čistej vody 😄😄 teraz má už len naťahuje to je nič to viem už rozdýchať ako tak 🤣 áno áno budem pýtať fotku ☺️ Už jednu mám len to sú take dve machulky 🙈 aj mi ukazovala srdiečka ale ja som nič nevidela 🙈
@nikk1 juujky 😊 dali ti zabrať 😂😂 keď aj z čistej vody 😂 tak sa v piatok pochvaľ drobčekami 😍
@paulisko a koľko dni ti meška? 😊 počkaj ešte paru dni a sprav si z ranneho moču 😊
@samanthasilvia keď je to bohužiaľtaké že ja beriem HAK a meškali mi 6 dni potom sa dostavilo teraz v sobotu a nedeľu špinenie ktoré som mala v sobotu predobedom hnedé potom som mala na toaletaku raz na obed a vecer v nedelu uz len rano a vecer tiez na toaletaku tentotest som si robila dnes rano 🙂
@paulisko skus v piatok ešte jeden a uvidiš či niečo ukáže počkala by som...čo som ja bola tehotna tak mne test ukazal 3 dni pred MS už dve// a tebe meška 6 dni a to ešte pri HAK🤔 skús počkať a daj nám v piatok vedieť 😊
mrzí ma že tú čiarku bolo vidieť viac do cca 2 minút potom takto vybledla :/ ....Ďakujem za odpoveď som veľmi zvedavá lebo mám veľa príznakov už tretí týždeň pomaly tak som zvedavá 🙂 ale slabulinkého dúšika tam vidím
@paulisko moja môže to byť aj biochemicke tehotenstvo 😏 bud dostaneš mrchu alebo si tehu uvidíš chce to čas 😊
@samanthasilvia popravde už študujem čo to je :D áno určite to chce čas nech už je piatok 🙂

@nikk1 jeeeej❤ gratulujem moja zlatulka 😍 tešiiiim sa veľmi s tebou 🤗🤗🤗🤗 ako ja? Zotavovačka a neviem kedy sa môžme snažiť? Koľko si čakala ty? Najkrajšia správa pre mňa 😇