Ktorý deň menštruačného cyklu ste mali pozitívny test?
Ovuláciu som mala na 15DC. 25DC ružovkastý výtok. Teraz som 37DC. Menštruácia mi mešká 7 dní (pri 30dňovom cykle) BT sa drží hore (36,8-37,2) Ale všetky t.testy sú negatívne. Môžem byť tehotná, alebo je to niečo iné, hormonálna porucha a pod.? Ďakujem
Ahoj,
neviem aké značky testov si skúšala. Mne testy z lekárne vyšli negat. a Pepino test z Billy asi za 1,40 € mi ukázal // v deň očakávanej MS. K dr. som išla asi po 3týž. meškania a potvrdil mi tehu. 6tt+4 dni.
prve tehotenstvo, ktore ale nedopadlo dobre - som mala az 10dni po meskani mrchy (cize cca 37dc). par dni na to som spontanne potratila 40dc.
cyklus mavam pravidelny 28d a 14-15d ovu.
mne vzdy uz take 3 - 4 dni pre ocakavanou MS
no ja som mala // na 40dc...predtym testy negativne....a cykly zhruba 28dnove
35 DC mi ukázal hneď po 2 sekundách hrubé //, meškali mi týždeň; predtým som netestovala, cyklus som mala 27-29 dní
mne pri druhom ukazalo uz prvy den vynechania, pri prvom po asi tyzdni, ale som to uz tusila, len to boli akurat Vianoce 🙂
Ja som mala poslenu MS 10. januara a test mi ukazal dve ciarky az tento vikend (21. februara) a dnes na sone uz aj nieco bolo vidno 🙂 Cyklus som mala vzdy pravidelnu ovulku som mala v strede cyklu aj som si ju sledovala a predsa som otehotnela az pred ms. Drzim palceky urcite môzes byt tehu.
Ahojte dievcata, prosim poradte, dnes, t. j. 3 dni pred menzesom som mala slabucke spinenie, no myslela som si, ze sa mi ide spustit menstruacia, bolesti som mala cely den a dost silne. No spinenie preslo, bolesti neustupili ale za to riadne zvraciam, neudrzim ani len vodu v sebe. Myslite, ze moze ist o tehotenstvo? Neviem, ci si spravit test, ak slo o uhniezdenie vajicka, ukaze mi uz test // ?

Ahoj.podla mna urcite mozes byt tehu ,a klidne si mozes urobit test.ja som mala poslednu ms 28 januara,no 17.feb.som mala par kvapiek takeho hnedasteho vytoku,neviem ci mohlo ist o uhniezdovanie,myslis ze ano?dnes je 28dc a stale nic..