icon

Ktorý deň od oplodnenia ste mali test pozitívny?

linda0307
19. dec 2019

Ahojte, rada by som sa vás opýtala, tie ktoré sa sledujete či už meraním bazalky alebo inými dostupnými metódami, viete ktorý deň od ovulácie a potencionálneho oplodnenia sa vám ukázala druhá čiarka na teste? Viem že cca 11 dní od ovulky, ale skôr ma zaujímajú vaše príbehy, konkrétne. Tie čo ste boli ako ja nedočkavé, a testovali ste sa skôr, no najprv boli testy negatívne a potom prišiel ten zlom a boli dve čiarky

Strana
z2
natalindaaaaa
20. dec 2019

@daniela2227 ja som skusala poobede a minula som asi liter oleja a kilo cukru 😀 Ja som si to porovnávala s kamoškami a mali to uplne ine. Ja som sa bala testov, že budem sklamana preto som robila domáce. aj na youtube je vela takých navodov. Velmi držím palce ❤

yollanda
20. dec 2019

@linda0307 ja pri oboch na 9. dpo s testom pepino

daniela2227
20. dec 2019

@natalindaaaaa dakujem ti veľmi pekne 😊 ja som len skúsila, keďže dnes som mala dostat ms a zatiaľ jej niet 😏 schválne skúsim aj cukor 😁

simonahugo
20. dec 2019

9 dni po oplodneni 🙂

thami
20. dec 2019

Ahojte, ja som dnes len 7dpo 😂 ale citim sa divne, nieco sa deje v mojom tele...dufam, ze este par dni vydrzim kym otestujem 🙈 som velmi zvedava, ci moje "tusenie" je spravne alebo sa so mnou hraju len hormony 🙈

natalindaaaaa
20. dec 2019

@thami pozeram, že si z TN tak šup nech su tam dve čiarky a mam s kym kočikovať 😍

thami
20. dec 2019

@natalindaaaaa anooo, aj ty si z TN? 🙂 a ty uz si tehu, ci? 🙂

natalindaaaaa
20. dec 2019

@thami ano z Tr. Turnej a ja v nedelu začína, 9tt 🙂 Ty si priamo z TN?

linda0307
autor
20. dec 2019

Baby tak toto je môj dnešný, čo hovoríte? 29 DC, nejde mi to lepšie odfotit, lebo zaostrí to na rosu pod tým priesvitným sklíčkom

demonka5
20. dec 2019

@linda0307 tu to velmi nevidiet,dolezite je cibto ty vidis volnym okom,moj orvy test bol ledva viditelny duch,skusila som dalsi uplne ine test a silna ciarka uz bola,skus iny test

linda0307
autor
21. dec 2019

@demonka5 skusila som ho rozobrať z toho plastu, a pekne ju vidieť 🙏🥰 tento bol robený večer, mohla som počkať do rána 😅

petkasaurus
21. dec 2019

@linda0307 gratulujem 🙂 ja som si dnes rano robila 10kovy test a nic.. Vcera som mala dostať červenú..

demonka5
21. dec 2019

@linda0307 gratulujem k babatku❤️❤️❤️❤️

linda0307
autor
21. dec 2019

@demonka5
@petkasaurus no baby ráno som vydržala necikat a utekala do lekárne, kupila rovnaký test a čiarka slabšia ako včera večer 😟 tak som sa zľakla že neviem na nič iné myslieť. Je tam stále ale slabšia 😨

petkasaurus
21. dec 2019

@linda0307 podla mňa, hlavne, ze tam ciarka je.. Ja by som pockala na tvojom mieste.. Ja skúsim o 3 dni, ak nedostanem cervenu dovtedy.. To by boli krasne Vianoce.

linda0307
autor
21. dec 2019

@petkasaurus ďakujem za povzbudivé slová 🙏 dúfam že oba budeme mať týmto krásne vianoce ❤️

demonka5
21. dec 2019

@linda0307 neboj sa,urcite je to tam,urobis si test o 3dni,ale kup si radsejj inu znacku,take pasiky

daniela2227
21. dec 2019

@natalindaaaaa tak u mňa to žiaľ nefungovalo..došla ms 😔

thami
21. dec 2019

@natalindaaaaa jeeej, gratulujem ❤ ano ja priamo z TN 🙂 ja uz mam 1,5 rocneho syna, tak uvidim, ci sa teraz podari dalsie 🙂

lucinka1988
21. dec 2019

@linda0307 ja budem cakat s Vami😃ovulaciu som mala okolo 10-12.12, kedy sme mali aj nechránený styk, ale je to prvý mesiac, čo som vysadila antikoncepciu. Dnes som si robila test a bol negatívny, ale pevne dúfam v to, že to bolo tým, že som ho robila skoro🤷‍♀️Veľmi by sme chceli 2. dieta a bol by to krasny darček k Vianociam🙈🙏

petkasaurus
23. dec 2019

Baby, tak ja uz nic, dnes som dostala cervenu.. Ale neva, bol to prvy pokus, asi si mozem zajtra dat pripitok ;) vam drzim palce!

lucinka1988
23. dec 2019

@petkasaurus mne dnes klesla bazalna teplota, tak som zvedava aká bude zajtra, ale vyzerá to tak, že si pripijem aj ja, aspoň jednu výhodu to ma 😂

thami
3. jan 2020

Zienky, vsetky ste tu uz pisali, ja som sa odmlcala, mne test vysiel pozitivne, moj "instinkt" bol spravny 🙂 ale teda este som nebola u doktora, tak dufam, ze bude vsetko v poriadku 🙂

alison11
6. jan 2020

Ahojte,žienky,tak ja mám rozne príznaky ešte aj guma na bruchu v teplákoch mi vadí prsia mám mega citlivé bradavky svrbia aj ztmavli,aj hlienový výtok,mám a priznám neviem z istotou kedy som mala ovulku keďže mávam cykly rôzne dnes mám 23dc pocity na ovulku som mala na 15dc tak som začalaDuphaston brať ešte dva dni a uvidím teda či ms príde do 10dní od vysadenia alebo budem mať // na testoch bt si nemeriam.Aj k synom bola cesta hrboľatá,pred prvým som brala Duphaston 10mesiacov a medzi synmi som 3x potratila v 5-6tt- týždňoch dňoch v roku 2017 som prišla v 10týždni o bábo som bola na čistení :-/ a tak som mala strach sa dať na ďalšie ale tá túžba mať ešte tretie bábo sa umňa objavuje a tak som v decembri nechala tomu voľný priebeh,že ak sa podarí fajn ak nie nič sa nedeje.

Strana
z2