icon

Ktorý tehotenský test je najcitlivejší a najspoľahlivejší?

kuko7
27. mar 2013

Ahojte zaujimalo by ma, ake mate skusenosti, ktora znacka tehotenskeho testu z tych citlivejsich je ozaj ze citliva? :D

lalinko2010
27. mar 2013

nemáš to jedno????? aj tak na 100% ti povie lekár či si alebo nie si tehotná. nevystavuj sa stresu, ak ti test ukáže dve čiarky a lekár ti povie - nič nevidno. snaž sa ďalej a potom navštív lekára!

k_a_j_k_a
27. mar 2013

Ja som zbehla pri oboch dcerkach do lekarne a kupila ten najjednoduchsi a najlacnejsi test. Doma mi vysiel pozitivne, tak som hned volala dr. a ta ma objednala za dva tyzdne. Podla mna je to jedno, aky mas. Ked si tehotna, tak sa to skor, ci neskor dozvies aj tak 😀

kikaba44
27. mar 2013

Podľa môjho skromného názoru najcitlivejším a najspolahlivejším tehotenským testom je samotné tehotenstvo 😀

euka210
27. mar 2013

najlacnejsi slovensky bezne dostupny v lekarni....den ako som mala dostat ms som mala 2 palicky...ale to mi uz bolo zle tak som vedela 🙂

klincek
27. mar 2013

ja som mala tie uplne najlacnejsie z DMky, su spolahlive. podla mna vobec nema zmysel platit viac nez musis 😉

snopkulka
27. mar 2013

GS mamatest 10 😵

chovancova27
27. mar 2013

Ja som mala ten test za 1€ z Billy a krásne mi ukázal 2 // hned v prvý den očakávanej MS, takže spokojnosť, potom som si kúpila ešte dva a každý den bola na ňom čiarka silnejšia a silnejšia🙂

lillona
27. mar 2013

no mne tie lacne ukazali 2 // (pepino) a rapidclear za 5€ mi neukazal nic. a bola som tehotna. takze ak si tehotna, tak ti to ukaze aj obycajny test. to pepino mi ukazalo uz 2 dni pred ms, aj ked slabe ciarky, ale boli tam😉

doliva
27. mar 2013

VIA-MED baby test excellent stojí 4,52 eur máš dve v jednom balení mne ho kúpil priateľ a ukázalo mi 2 čiarky 🙂))

nibiru
28. mar 2013

obyčajny pepino s tesca,dm,billa stoji cca 1,30€ je 10kovy pokial som tehu bola ukazal ak nie ostal snehobieli.

barbora21
28. mar 2013

Mamatest 10

zdenkam
28. mar 2013

Ja som mala tehu 3x najlepsie potvrdene Cler blue Digital s indikaciou tyzdna tehotenstva. Teraz tehulkujem po 3x a teda robila som aj pasiky obycajne, ale stale som si nechala potvrdit aj uz spominanym,lebo teraz naposledy ten pasik bol len obycajny ako tien ciarka a digi hned druhy den ukazal ze 2t tehu.