Ktorý test je najdôveryhodnejší?
Ahojte dievcata. Testujem uz dlho. Zial neuspesne. Nespocetne vela krat sa mi stalo, ze mi testy duchovali alebo zavadzali. Minuly mesiac som si povedala, ze uz testom proste neverim. Ale viete ake to je ked uz je to par rokov a staaale nic. Preto vas prosim, poradte test ktory bud ukaze ciarku alebo nic. Dakujem
Bohuzial niektore zeny si neuvedomuju, ze maju hcg do 5, hcg do 10 casto prirodzene v moci... je to sposobene aj vekom, cim blizsie k prechodu, tym je ta hodnota vyssia. Alebo niektore diagnozy, cysty, dokonca PCOS ma hodnotu do 5...velmi senzibilne testy ti teda vedia spravit ducha aj s toho...fakt odporucam testovat, ked mrcha meska, potom ti proste kazdy test ukaze kolajnice... ja viem, ze to je tazke vydrzat, ale vydrz.
@anjelicek26 no je to tazke ano. Len mam Sps syndrom a musim si hned ako bude naznak pichat clexan. A po planovanom styku alebo IUI to je proste na nevydrzanie. Hadam prechod este dlho mat nebudem 😃 mam 31 rokov. A ked som bola na krvy mala som hcg 1. A v ten den tam duch bol. Preto im neverim.
@sammantha125 za mna mamatest a clear blue digitalny
Podla mna ak mas ciarku rovnako vyraznu ako testovaciu tak su ok vsetky. (Ja som mala vzdy uz v den ockavanej ms)
Podľa mňa radšej si priplatiť a testovat digi testom Clearblue. Aj ked je drahší ale presnejší ako obyčajné palickove z drogérie.
Chápem ze je to stres každý mesiac sa tešiť vopred ze isto budú 2 čiarky na teste a nakoniec veľké sklamanie. A hlavne pri dlhodobom snažení sa o dieťatko.
@sammantha125 clearblue digitálny alebo dr. Max

@sammantha125 asi len digitálny, ale čo čítam tak dr max a livsane sú ok