icon

Kvapka krvi a menzes to nie je

martaholla
25. júl 2012

Dnes ráno som bolá na wc....na maléj potrebe a malá som maličku kvapku krvi...no ked 7 júla my začali a 12 skonč.to určite ešte menzes nemôže byť
no spriateľom sa pokúšam o bábo ták neviem ...občás má bolka pri vaječ. 😒 ták neviem

Strana
z2
petraxy6
26. júl 2012

ešte som tu, no nedá mi : https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/padaju-mi-vlasy-3/ - tu som sa teda fest pobavila, dva vlasy jej vypadnú, tak to je potom vážne chorá, lebo človeku by malo za deň vypadnúť viac vlasov. nie? 😕 Na to že má 25 rokov, si myslím, že jej treba ešte dozrieť a to bude trvať dlhoooooo 😒 a dúfam, že dieťa bude mať v 40-ke, lebo ho už teraz ľutujem

aduskatt
26. júl 2012

ale ta gramatika stoji za to🙂) podla mna sa dobre bavi na vymyslani hovadin..............lebo ak to mysli vazne, tak amentma........

petraxy6
26. júl 2012

@aduskatt ja si myslím že amentma. toto asi ťažko vymyslíš či nie? 😕 a o gramatike nehovorím račej nič 😀

aduskatt
26. júl 2012

@petraxy6 cica neblaaaazni....sice mna by tazko napadlo riesit na MK dva vlasy alebo podobne kravoviny......alebo tie spermie, to som tiez nevedela, ci dobre vidim..............ale jeden nikdy nevie, ked ma bujnu fantaziu a robi to schvalne.....a pise fakt ako dilino, takze mozno je to schvalne.......a mozno fakt amentma🙂

petraxy6
26. júl 2012

@aduskatt to jáá by som bola šťastná keby mi len dva vlasy vypadli 😀 😀 😀 😀 😀. ona všetky témy čo založí sú stupídne a ačlovek je potom šťastný že je "normálny", lebo toto si myslím ani dievčatá v puberte nevymyslia. Veď ona (ako tvrdí) má 25 rokov a jej priateľ 20 - strašne chcú bábo a ona cíti potrebu tu zakladať tieto otázky. No máme sa na čo tešiť ak otehotnie 😀 😀 😀 😀 😀

aduskatt
26. júl 2012

@petraxy6 jezisoveprsiakristovahrud.......to zacne ako a kedy si robit test a ako zistit, ci je tehotna.a ci moze, ked neskoncil v nej...a ze pribrala len 5689 g a ci je to normalne................len skoda, ze si nikdy nepolozi otazku, ci je normalna ona🙂

petraxy6
26. júl 2012

@aduskatt ona normálna je, ja mám vyhľadať doktora 😀 😀 😀 😀

aduskatt
26. júl 2012

@petraxy6 aha, tak ale v tom pripade vybav termin aj mne🙂

petraxy6
26. júl 2012

@aduskatt dáme po prázdninách 😀 😀 😀

aduskatt
26. júl 2012

@petraxy6 len aby to nebolo neskoro🙂

petraxy6
26. júl 2012

@aduskatt ale už rovno pôjdeme na oddelenie ležať, hádam nebudeme chodiť na sedenia 😀

aduskatt
26. júl 2012

@petraxy6 jasne, ale notebook sebou🙂)

petraxy6
26. júl 2012

@aduskatt hej, lebo bude treba marte poradiť 😀 😀 😀 😎

aduskatt
26. júl 2012

rano pokracujeme, teraz idem lezat na moje privatne oddelenie🙂 krasne sny

petraxy6
26. júl 2012

@aduskatt aj tebe 🙂