Kvapka krvi a menzes to nie je
Dnes ráno som bolá na wc....na maléj potrebe a malá som maličku kvapku krvi...no ked 7 júla my začali a 12 skonč.to určite ešte menzes nemôže byť
no spriateľom sa pokúšam o bábo ták neviem ...občás má bolka pri vaječ. 😒 ták neviem
ale ta gramatika stoji za to🙂) podla mna sa dobre bavi na vymyslani hovadin..............lebo ak to mysli vazne, tak amentma........
@petraxy6 cica neblaaaazni....sice mna by tazko napadlo riesit na MK dva vlasy alebo podobne kravoviny......alebo tie spermie, to som tiez nevedela, ci dobre vidim..............ale jeden nikdy nevie, ked ma bujnu fantaziu a robi to schvalne.....a pise fakt ako dilino, takze mozno je to schvalne.......a mozno fakt amentma🙂
@aduskatt to jáá by som bola šťastná keby mi len dva vlasy vypadli 😀 😀 😀 😀 😀. ona všetky témy čo založí sú stupídne a ačlovek je potom šťastný že je "normálny", lebo toto si myslím ani dievčatá v puberte nevymyslia. Veď ona (ako tvrdí) má 25 rokov a jej priateľ 20 - strašne chcú bábo a ona cíti potrebu tu zakladať tieto otázky. No máme sa na čo tešiť ak otehotnie 😀 😀 😀 😀 😀
rano pokracujeme, teraz idem lezat na moje privatne oddelenie🙂 krasne sny

ešte som tu, no nedá mi : https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/padaju-mi-vlasy-3/ - tu som sa teda fest pobavila, dva vlasy jej vypadnú, tak to je potom vážne chorá, lebo človeku by malo za deň vypadnúť viac vlasov. nie? 😕 Na to že má 25 rokov, si myslím, že jej treba ešte dozrieť a to bude trvať dlhoooooo 😒 a dúfam, že dieťa bude mať v 40-ke, lebo ho už teraz ľutujem