Lekár nezoberie hCG z krvi, lebo poisťovňa to nepreplatí
Ma niekto skúsenosť s tým, že lekár nezoberie hcg z krvi pretože to poisťovňa nepreplatí a preto to musí byť ako vyšetrenie? Mešká mi Menzes, teda mala som len jednodňové špinenie pred týždňom. Testy sú všelijaké aj negatívne aj "pozitívne" a tak som včera volala lekárke že teda či by mi odobrala krv na hcg. Povedala že nie, musí mi lekárka urobiť sono. Takže ma objednala na budúci týždeň. Tehotenstvo na 99% vylučujem, krv však je istota. Idem tam skôr kvôli tomu špineniu. Len ma zarazilo že krv samostatne neberie pretože jej to poisťovňa nepreplatí. Ukáže sa na sone niečo ak mi mešká menzes už cez týždeň? Čiže by som mala byť začiatok 6 týždna. Menzes som skúšala privolať, horúcim kúpeľom, vínom aj sexom a nič.
Tebe to fakt nestaci? Nie si tehotna. Ja si myslim, ze este aj ked ti povie, ze nemas zvysene HCG tak neuveris
V 7mom tyzdni je uz vidiet plod a srdiecko. Ty nie si tehotna. Prosim ta pocuvaj nas a chod k psychiatrovi. Schyzofrenia fakt nie je sranda. Chceme ti dobre
@mysiacik28 prosím? Aká schyzofrenia?
@mysiacik28 ja toto nepochopím.
Ja by som to dala platiť toto nezmyselné vyšetrenie. Evidentne problém s cyklom a sono si tehotné musia platiť, keď nemajú nárok okrem toho predpísaného a tu robí dr sona, úplne bezdôvodne.... ale že úplne!
A ste okrem toho niečo vyriešili? Nech ti radšej hormonálny profil urobi, lebo budúci mesiac budeš riešiť presne to isté
Jasne že sa najprv pozrie na teba, čo je na tom... Tiež musí vedieť čo sa deje a čo má robiť. Nie, lebo ty to nadiktujes lekárke. Je to jej parketa.
Čo znamená, že "maternica je bezo zmien"? Gynekológ vie podľa utz v ktorej časti cyklu si....teda či je napríklad výstelka maternice vysoká (hrubá), čo znamená, že máš po ovulácií a pred menštruáciou ....čo by mal byť Tvoj prípad, ak Ti vynechala menštruácia.
Je to cele divne,neverim,ze nejaky gynekolog zoberie krv na hcg ,ked podla sona graviditu nepotvrdi, na co by to robil? Ved to je uplne zbytocne a vyvolavacku pichol?
@zltalienka vraj som mala anovulačný cyklus a to jednodňové špinenie som mala brať ako Menzes. Zatiaľ však nevidela ani prichádzajúcu ovuláciu ale vraj mám aj vaječníky ok. Ak by neprišla ďalšia menštruáciu tak mám znova zavolať 🤷♀️
@bejbs123 krv mi zobrala práve kvôli tým testom.
@majamat dnes mi volala sestrička že krv je negatívna. Čiže asi naozaj to bol anovulačný cyklus
tak apson to uz je jasne.
vzdy ked sa deju nezjake zmeny v cykle, vzdy su raz 1x. tak teraz uz budes vediet, ze sa to stat moze.
cyklus sa moze v priebehu zivota menit. ja som sice nemala nic take,a ko ty, ale zmeny v cykle, ci PMS som mala uz naozaj rozne. vsak uz mam aj dost rokov. preto viem, ze sa vselico stava.
Asi? Akoze asi bol anovulacny. Jasne ze bol. Ziadne asi 🙂
Dobry den a ja som dnes mala takyto podobny problem ms mešká a odber na HCG hormón mi nespraví najprv musim prist na vyšetrenie

daj potom vediet.