Lekáreň plus: Ako prebiehajú testy?
podla mna začínajúca čiarka
Ano slabe, ale ber, ze mohlo dozriet vdaka Ovitrelle este druhe vajicko, co lekar ani necakal a oplodnilo sa prave az to...
@anjelicek26 mne pracuje len jeden vaječník a nemám ovulaciu každý mesiac teraz som mala jedno veľké ktoré hneď v ten deň a na ďalší muselo prasknúť lebo som mala také bolesti ako nikdy. Takže neviem snáď sa to podarilo po roku a pol . Snaženia a rôznych hormónov 🙏včera som tiež skúšala test bol slabší ako dnes . Dnes je čiarka silnejšia. ☺️ Tak skúsim opäť zajtra ráno
@veronikanina tazko povedat, niekedy sa deju zazraky... ja som otehu po 1,5 roku v mesiaci, kedy som si dala vlozit spiralu (sklzla sa do krcku), ovulacia podla lekara ani nebola (dve velke cysty na vajecniku, druhy vajcovod nepriechodny, tak akoze co a kade) a aj tak maly kope 29.tyzden...
@anjelicek26 to je Sila. Áno zázrak sa udeje vždy hlavne keď nemá človek už takú nádej. Ja momentálne od ovu. Musím vkladať progesterón 6 x denne 🤦🏼♀️ ale nerobí mi to dobre už je to veľká dávka na mňa
@veronikanina ja picham lieky na riedenie krvi, progesteron som vkladala do 17.tyzdna. Ale maly pekne rastie, verim, ze to uz dotiahneme do stastneho konca tentoraz.
@anjelicek26 pri prvom sommbrala progesterón celé tehotenstvo plus clexane na krv tak úplne chápem 😐 v 26tt som sa začala otvárať a hrozil pôrod . Dostala som kortikoidy aby sa dieťa vyvíjalo bol to bol a predsa prišiel na svet ako mal vydržal
@anjelicek26 môžem sa opýtať čo je ta špirála? Ďakujem
@anjelicek26 toto je teda nádhera držím moc palce
@sofia1979 mechanicke teliesko do maternice. Moj krcok neni nic moc, tak sa zosunulo dole, ale ze by po takej dlhej dobe snazenia to vyjde prave vtedy, ked sme to uz nechali tak, skoro som odpadla... ako v dobrom, ale bol to sok...
@anjelicek26 bolo ti dopriate ❤️❤️
@anjelicek26 niečo úžasné tak držím palce aj naďalej šťastný pôrod a tak to malo byť. Možno ani nebol žiaden problém jednoducho to tak malo prísť
@anjelicek26 ahoj otázka dnes ráno opäť robený test opäť jemná čiarka je možné že tie testy lekáreň plus majú málo farbiva? Lebo mi nesilnie je rovnaká ale.ked som sa testovaná schválne cez deň keď som pila vodu Vierka druhá nebola vôbec len jedna
@anjelicek26 dnes tak nejde mi to dobre odfotiť čiarka vyšla ešte v limite a sa sfarbovala postupne je bola ružová aj je na svetle je to iné ako tak . Ale stále je slabá 😐🤔
@veronikanina ja vidím uplne zretelne, kup si este par baleni z tychto testov a sleduj ci ciarka silnie..
@veronikanina drzim palce!
@snazilka_bio_mamka mám dve balenia. Ale keď cez deň tam nie je vôbec napríklad poobede keď veľa. Pijem lebo ja dosť sa nalievam vodou . A potom zase ránko je tak to je dobré znamenie či ?
@snazilka_bio_mamka ďakujem ❤️
@snazilka_bio_mamka včera poobede slabá čiarka . Dnes ráno slabá čiarka v podstate je rovnaká nemení sa intenzita .... Čo si mňa o Tom myslieť ? Skúsila som aj mama test ten pekná sýta ružová... Ale vraj robia falošnú pozitivitu a tieto lekáreň plus testy majú málo farbiva ako som sa dočítala. Takže mám zmätok.... Dnes mi príde digitálny a ukončím tetovanie lebo sama neviem čo si myslieť v pondelok idem na krv.
@veronikanina daj ten mama test
@sofia1979 už ho nemám vyhodila som ich ráno už skrat zlosť neviem .. slabé čiarky digitálny negatívny 25 kovy test ... Takže asi nebudem testovať. Rok a pol snaženia každý mesiac len nádeje samé hormóny injekcie vyvolavacky a nič . Ja už neviem 😐 ...nejak zle to znasam švagriná je tehotná a každý deň a tak kope a toto som kúpila a tak vyzerá a tak priberám samé dary dostáva už teraz...a ja sa cítim zle nie je mi to príjemné. Viem nie je to dlhá doba niekto sa snaží dlhšie ale aj tak . Som divná ? Alebo je to normálne ?
@veronikanina úplne ťa chápem ja som si tiež prešla svoje. No a boli ste na nejakych vyšetreniach?
@sofia1979 jeden potrat , potom sa narodil syn ... A už sa nedarí... Tak zatiaľ má lieči len hormonamy vraj je to skoro niekde posielať... Jeden vaječník nefunguje.
@sofia1979 a pár biochemickych tehotenstiev. Kedy hcg bolo pekné a zrazu bum nič ....
@veronikanina tak tým pádom ovulujes kazsy6druhy mesiac to tiež zdržiava myskim6si ale ze na začiatok aspoň základné vyšetrenia manžel spermiogram plus HP by si potrebovala nič za to nedáš
@sofia1979 to už moc na ňom nie je vidieť 😐
@sofia1979 a ako prebieha spermiogram a tie vyšetrenia ?
@veronikanina no manžel za svojím urologom a ty k Dr vysvetli mu nech ti urobí základný hormonálny profil z krvi či je všetko ako má už máš deti?
@sofia1979 mám bol jeden potrat v 9 ty . A potom sa nám podaril krátko nato syn. Bola som čistena tak vraj preto. Že maternica bola čistá a schopna

@veronikanina má niekto skúsenosti s tým testom ? Čiarka je silnejšia dnes ako bola včera ale o kúsok len. Som deň do ms... Ovulácia bola plánovaná 27 ovitrelle .... Vajíčko bolo zrelé 27-28 mal byť ten deň ❤️.... Mám pocit že nato aká je to doba je to slabé