Livsan kazetový: Vidite na ňom ducha?
Čo si myslite ? 2-3 dni mi mešká
myslím, že je skôr pozitívny - pôsobí to do červena 🙂
@denisa_deniska áno je slabunko ružový ,no uvidím .Neni to z ranného mocu ,teraz robený
podľa mňa je pozitívny
@anonym_3da4f6 ale príde mi slaby duch nato,že už mi mešká
@denisa_deniska áno je slabunko ružový ,no uvidím .Neni to z ranného mocu ,teraz robený
@mausy30 mala si odsledovanú ovuláciu? mohla sa ti posunúť
@mausy30 mala si odsledovanú ovuláciu? mohla sa ti posunúť
@denisa_deniska vôbec ,nesnažíme sa .Len mrcha meška
tak vidíš, zajtra ráno ďalší a budeš vedieť na čom si
@denisa_deniska no ale môže byt takáto falošna čiarka ?Ved to je už zvláštne s tými testami ,ach jaj
@anonym_3da4f6 ale príde mi slaby duch nato,že už mi mešká
@mausy30 je skôr ružový než sivý - sivý zvykne byť kanálik. Otestuj zajtra ráno alebo o 2 dni. Niekedy sa uhniezdi neskôr a preto aj neskôr ukáže test. ☺
@mausy30 je skôr ružový než sivý - sivý zvykne byť kanálik. Otestuj zajtra ráno alebo o 2 dni. Niekedy sa uhniezdi neskôr a preto aj neskôr ukáže test. ☺
@anonym_3da4f6 okicko dám si poradiť ,akože mám 40ku na krku a doma 3 deti ,tak si to neviem úplne predstaviť 🤦♀️
@anonym_3da4f6 okicko dám si poradiť ,akože mám 40ku na krku a doma 3 deti ,tak si to neviem úplne predstaviť 🤦♀️
@mausy30 neviem ako si na tom s náboženstvom/postojom k ukončeniu tehotenstva, ale keď nechceš, tehotná byť nemusíš.. Je to každého voľba či chce ďalšie dieťa alebo nie. Rovnako je v poriadku byť mama v 40tke ak to tak cítiš. Ak už neplánujete ďalšie dieťa, nech manžel ide na vasektomiu. Je zvrátiteľná a len trošku nepohodlná, narozdiel od ženskej sterilizácie.. Každopádne držím palce nech to dopadne tak ako chceš ☺
@mausy30 neviem ako si na tom s náboženstvom/postojom k ukončeniu tehotenstva, ale keď nechceš, tehotná byť nemusíš.. Je to každého voľba či chce ďalšie dieťa alebo nie. Rovnako je v poriadku byť mama v 40tke ak to tak cítiš. Ak už neplánujete ďalšie dieťa, nech manžel ide na vasektomiu. Je zvrátiteľná a len trošku nepohodlná, narozdiel od ženskej sterilizácie.. Každopádne držím palce nech to dopadne tak ako chceš ☺
@anonym_3da4f6 ďakujem ,určite by sme si bábätko nechali …len problém je ,že som bola pod celkovou narkozou pár dni dozadu 🫣
@anonym_3da4f6 ďakujem ,určite by sme si bábätko nechali …len problém je ,že som bola pod celkovou narkozou pár dni dozadu 🫣
@mausy30 podľa mňa to nevadí, lebo pred pár dňami ešte ani nemuselo byť uhniezdené a teda má to asi rovnaký efekt ako keď si vypiješ alkohol.. embryo este nieje napojene na tvoj krvny system a alkohol ani narkoza by ho nemali ovplyvnovat. dolezite je ci teda beries aktualne nejake antibiotika alebo co. ak ti vyjde zajtra/pozajtra poztivny test tak zavolaj gyn a povedz jej o tej narkoze aj ze si tehotna a ona ti povie co dalej

podľa mňa je pozitívny