Má byť čiarka 13 dní po ovulácii silnejšia?
Ahojte baby dnes som 13dpo nemyslite ze by mala byt ciarka silnejsia uz? V septembri som mala potrat takze pochopitelne mam velke obavy…

Vôbec nemusí byt silnejšia, na 13dpo pekná čiarka, gratulujem 🍀 testuj o dva dni, ci bude silnejšia
Gratulujem 🙂
Krasna ciarka, ja som mala 14 dni total slabulinku. Vsetko vyzera byt na dobrej ceste, drzim palce!
Pekne ti silnie 🤞🏻
Nadherne, ukazkove stupania HCG 🙂
Viem ze sa maju testovat obden no po predoslej skusenosti by som uz najradsej teraz sla k lekarovi… a tak si robim aspon testy
Uplne ta chápem. Ja som minuly cyklus tak skončila, keď mi test prestal na 15dpo silnieť, tušila som, krv to len potvrdila 😏 držím palce, nech sa babenko riadne zavŕta 🍀🍀🍀
Dakujem baby dam neskor update
@nadush to mi je naozaj luto, je to hrozne ked si zena niecim takym prejde…
Super, vyzerá to jednoznačne.
Už mešká ms?
@korylan dnes mala prist
Ja si myslím, že je to v poriadku, v deň očakávanej menstruacie je to 1-2tyždne, čiže je to v poriadku
Podla mna môže aj 1-2, deň meškajúcej ms je akurát taký prelom
Mala si dnes silnejsiu?
@blonde_bella o trosku ano 🙂
Je to v poriadku.
Podľa mňa to ide super 😊 držím palce nech všetko dobre dopadne 🍀 Ja som mala slabšie čiaročky a našťastie už som v 25.tt … tiež som testovala denne, bála som sa.
@nikiki29 tak to gratulujem ❤️❤️
Jeeeej to su uz riadne kolajnice to bude dobre 😉
A mozno dievcatko. Mne pri dievcatku ukazali ciarky dva dni pred ms.
A teraz tiez cakame dievcatko ale test som si robila az ked meskala ms 5dni. Ale to kolajnice vyskocili ozaj ze hned.
Kazdopadne nech vsetko dobre dopadne a nech sa v auguste mozte tesit 🤩
@maryetta jeej to gratulujem tiez 🤗 jooj bodaj by ste mali pravdu velmi by sme chceli dievcatko syn je tiez augustovy tak nam to vyslo takto narovnako da sa povedat😁🤭 ale uvidime hlavne nech je vsetko v poriadku a nech to je zdrave
Urcite ako nemusi to byt pravidlo…. Je tam vela faktorov ktore aj tak ovplyvnit nevieme.
Mam kamosku. Ma dve dcery so 7 rocnym rozdielom. A su narodene dokonca v ten isty den.
@maryetta ano viem vravi sa zevraj to hcg je pri dievcatach vacsie no a ja som orave pri synovi mala kolajnice uz skor
U kazdej je to ine. Hlavne ako pisem tam je viacero faktorov.

Na 13dpo je čiarka akurát, niektoré ženy nemajú na 13dpo žiadne kolajnice .. gratulujem 🥰