icon

Má niekto skúsenosti s tehu testom Clear Blue?

e003
Dnes o 12:24

Ahojte,
prepáčte ja viem, že takýchto prispevkov je milion a je to otravné ale mam naozaj problem vydržaž dalšich par dni.. 😂
dnes som 25 deň cyklu.. robila som test počas dňa nebol to ranný moč, vyšiel veľmi zvláštne.. druhá čiarka sa obkavía slabo modrá pár sekund po kontrolnej… po nejakom čase však začala slabnút.. vaše skúsenosti? test je clear blue ultra včasný..

prepáčte za netrpezlivosť ale potrebujem to diskutovat s niekym kto ma skusenosti!!😂❤️ ďakujem vam ženy

anonym_affbf0
Dnes o 12:30

Skusenost s tymto testom nemam. Ale cakas urcite babatko. Gratulujem 🙂

anonym_4cf6d8
Dnes o 12:34

@e003 záleží koľko dni od ovulácie. Ja som bola asi 10dpo a mala som takúto čiarku z ranného mocu. Takze určite to vyšlo, gratulujem ☺️

e003
autor
Dnes o 12:42
@anonym_4cf6d8

@e003 záleží koľko dni od ovulácie. Ja som bola asi 10dpo a mala som takúto čiarku z ranného mocu. Takze určite to vyšlo, gratulujem ☺️

@anonym_4cf6d8 cca tych 10-11

anonym_79714b

určite pozitivny

sipopa

@e003 aj ja si myslim, ze si v tom

anonym_489041
Dnes o 13:08

Ahojte, prepáč asi to tu nepatri ale potrebujem poradit... Krvny tehotensky test 4 dni pred ms... Je to platne? Je to z krvi cize neskor spravim aj klasicky ale mala som aj kovovu pachut v ustach, pichanie v podbrusku, vytok, a vcera mi bolo zle tak zvlastne.. ci aj takyto duch je platny na krvnych testoch ..neviete? Prosim😇