Mala som skôr menštruáciu
@natasa12345678 nie
@natasa12345678 veď si trocha naštuduj kedy môže žena otehotnieť a ako sa zisťuje tehotenstvo. Test?
@3009 dakujem ti dobre
sprav si test...
@nelca84 dobre diky
@natasa12345678 samozrejme, môžeš chystať výbavičku 👍🙂
@evaachesa hahahaha😂😂😂😂😂
@gabika9878778 co sa smejes
@evaachesa 😃😃😃😃
@deti95060810 ok 😍
@evaachesa mozem sa daco spitat
@evaachesa 😂😂😂
@zirafienka. No co sa smejes ved sa spitam ved to moze bit tak ci nie 😃
Ajtak sami stalo ze v jednom mesiaci som mala dvakrat menstruaciu .... to preco odpovedz
@natasa12345678 ani moja veštecká gula nevie ci si tehotna alebo nie. Ale povedala mi, ze si mas urobit test. A navyše skora menštruácia nic nemusi znamenať 🤦♀️ tiez som pár krát skor dostala a nielen ja, ale aj ďalšie tisícky zien. 🙄
@natasa12345678 menzes sa neriadi mesiacmi, kalendarom. Proste mas cyklus urcity pocet dni. Ak mas napr 28 dni a dostanes menzes na zaciatku mesiaca, logicky aj na konci. Ziadnu magiu za tym nehladaj.
A mala si nechraneny sex v case ovulacie, ked si myslis, ze si tehotna?
@veronikaszabova
@veronikaszabova ano mala som sex v ten den
@natasa12345678 tak si sprav test, pokial je menzes slabsi, iny... Kolko DPO ti dosiel menzes?
@veronikaszabova normalne 5 dni .. ale toto mi vrta v hlave ... ze v alguste mala som menstruaciu a potom mala som dostat normalne v septembri teras ... ale mala som ju skor ... 20 algusta ... a skoncila mi 2 septembra no newiem preco
@natasa12345678 5 dni si od ovulacie? Pises chaoticky
@veronikaszabova nechapem
@natasa12345678 co nechapes? To skorej ja nechapem tvojim odpovediam.
Pytala som sa ta, na kolky den po ovulacii ti dosiel menzes. Tvoja odpoved "normalne 5 dni"
Tazko sa radi, ked pises tak divno.
@veronikaszabova. No ja sa citim dobre ... tak viem ze urcite tehotna nie som lebo sa citim normalne
@natasa12345678 najlepsie urobis, ked pojdes svojmu gynekologovi a vysvetli ti "ako to funguje". Pripadne ti urobi nejake vysetrenia, ked mas menzes tak casto.
@veronikaszabova ano mas pravdu
@veronikaszabov
@natasa12345678 základná otázka. Mala si sex? 😕
@natasa12345678 aj ja som sa cítila normálne, dokonca som mala ak menzes a tehotná som bola
@natasa12345678 akože blbá otázka s toho sa smejem. Urobím si tehu test a nie spýtam sa na koníčku ci som tehotná 🤦🏼♀️ A potom napíšeš že určite niesi tehotná 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ S toho sa smejem

Mala som skor menstruaciu som tehotna odpovedzte mi