Mali ste negatívny test a aj tak ste boli tehotná?
Baby stalo sa Vám niečo takéto ?Ak áno - prosím napíšte mi ako sa prečo sa Vám to stalo. Ďakujem za každú odpoveď.
Ahojte baby, ja som mala poslednú ms 4-5april teda skôr to bolo špinenie ako ms. Moj drahým chodi na tri týždne preč a týždeň je doma. Teraz bol doma od 29 marca na 8aprila. Baby mne bolo zle od žalúdku, už tretí týždeň má pobolieva podbruško, prsia. Robila som si test -negatívne...neviem co som mam myslieť....poraďte
@raduska311
@raduska311 ano bolo dokonca 2. 6rchldapec a 2r chlapec 😊
Tiež sa pripájam, týždeň mi mešká MS, ovulka podľa folikulometrie mala byť koncom apríla, bolesti pŕs žiadne, chcem počkať ešte týždeň, až potom zájdem na gyndu keď tak. Test negatívny. Hmmm
ja sa tiež pripájam.. dnes som 31 dc a na xy testoch neg a posledné dva dni len naozaj veľmi slabý duch, ktorý tam možno ani nie je... ms som mala dostať pred 3-4 dnami.. mám pocit, že som tehotná, no tie testy ma vyvádzajú z rovnováhy..
napíšem ešte ako som ja dopadla.. test slabý duch, viditeľný z metra, ale nakoniec som aj tak na 5 den po meškaní dostala silný menzes.. trval tri dni aj so zrazeninami.. od zajtra skusim merať bt a kupila som si viac ovulačných testov..
@darja12 moja presne takto som mala ja ked som potratila.. keby som si nerobila testy tak ani by som nevedela ze som tehotna .. ako som zacala krvacat isla som na pohotovost to tam este plod bol duphaston a kludovy rezim a dali mi injekciu ale aj tak zo mna isli kusy a tak som sa aj dotesila .. casto sa to deje casto o tom ze to nieje celkom menstruacia ale potrat ani nevedia
@shilla23 hm, ved toto!! som sa tešila, lebo som mala aj príznaky tehu.. bolesti prs, klbov, mini závrate, mala som aj uhniezdovanie a dokonca mi v ten den aj vytekalo mledzivo z prs. čo neviem, či je uplne normálne. pre istotu zavolám gyn.. ja som u dr nebola.. som sa hádam vyčistila, ale len tri dni menzes. čo sa mi zdá celkom málo. aj ked bol riadne silný..
@darja12 no tak mozno nieje este nic stratene a vycistila sa ti maternica inde ako pri zahniezdenom vajicku..pevne verim ze budes stale ono ja som mala silne a krvacala som tak 9dni az .. teraz som natom tak ze 15dni mi meska boliestky sem tam mam ako pred MS ale ta stale nikde pred 5dnami som si robila poslednu test a bol negativny takze som povedala ze uz pockam na dr 26.teho a mozno do vtedy aj pride mrcha neviem..
no tak ja som dnes bola u zastupujucej, vzala mi krv a teda tehotna nie som.. mam hcg len 0.2 co je normalne u netehotnych.. a to mi meska ms uz 18 dni.. asi budem musiet ist na vyvolavacku :(
ahojte kocky pripajam sa k vam, menstruacia mi meska 12 dni, doteraz pravidelny cyklus na 26.-27. den. Testy negativne. Uz asi 3x ma pobolievalo podbrusko akokeby by mala menstruacia prist. Som velmi zvedava...dietatku sa nebranime ale ani sa extra nesnazime, nechavame volny priebeh.
Ahojte žienky chcem sa vás opytať či niektorá zvas sa nestretla stym čo ja 🙂
Prvy krat ked sme boli u doktora cca 2 mesiace dozadu nam doktorka povedala že čakame babetko ... mala som slabšie špinenie :( tak sme šli znova k doktorke a ta povedala že je to v poriadku
Dnes sme boli po mesiaci na kontrole ... odobrali mi moč čakali sme že čo a ako
Ked prišla zanami doktorka bola som v šoku vraj tehotensky test je negativ .. :( vraj je všetko v poriadku aj tak sa bojim povedala nam že sa uvolnilo vajičko preto je test negativny ... len ja už neviem čomu mám veriť
Prosim žienky ak ste sa niektora stym stretla prosim napište mi velmi sa bojim čo sa somnou deje
Ďakujem
@marcelkafilipko123 Test ma nezaujíma. Urobila ti sono, videla bábo a biť srdiečko? To je jediná podstatná otázka. A vôbec prečo ti po dvoch mesiacoch robila nejaký tehotenský test keď ti pred 2 mesiacmi potvrdila tehotenstvo? A prečo si tam nebola cez tie 2 mesiace ani raz? Ja tomu vôbec nerozumiem. Jediný logický dôvod je že si v nejakej inej krajine kde prebiehaju kontroly inak, lebo v opačnom pripade to nedava zmysel.

@tatianatana Ahojj kramy mi prisli presne o týždeň v piatok,,takze nic z toho😔😔ale dakujem za opytanie😉