icon

Mali ste negatívny test a aj tak ste boli tehotná?

anlady
22. jan 2012

Baby stalo sa Vám niečo takéto ?Ak áno - prosím napíšte mi ako sa prečo sa Vám to stalo. Ďakujem za každú odpoveď.

lea36912
7. okt 2015

Ahojte zienky.. 🙂 potrebovala by sim vasu radu.. netuším či by som mohla byt v "tom,, menzes mi meska 13dni a to sa u mna nestava .. nemam ho ale ani pravidelny meska mi vetsinou tak tyzden viac NIKDY nie!! no robila som si uz dva tt.. a to po tyzdni mm... a dnes .. oba negat... niake extra pryznaky nepocitujem bolia ma prsia mam citlive bradavky ale nie stake obcas to je tak potom to je zase v norme tize netusim.. mala som mimo maternicove teho.. pred 4 rok... mozu sa testy mylit ??

zuzannaaa
9. okt 2015

Babenky ja som 12den po ovulke Na 9den som asi dostala ms co trvala 2dni normalne mavam 5 a uz nic .... Test som si dnes robila cize 12d po ovulke a test negativ ... Robila som si z denneho no neviem .... Citim sa ze sa podarilo ale testy hovoria inak ... Zajtra si spravym z ranneho 🙂

simca269
9. okt 2015

Ano mala som negativne 2 testy,lezala som na infuzkach s kvazi s crevnou virozou a ja som bola tehotna 🙂 A som 31tt 🙂 a prečo ? Vysvetlenie mojej gyn.bolo ze som nemala nejaku ph citlivost dostatocnu alebo niieco take povedala ...a na sone uz fazulka 🙂

jajka3
16. okt 2015

Babenky ja mam tiez zvlastne pocity stale mi je ako keby zle dva dni ma dost bolel aj zaludok mam len take hnede spinenie ms mavam na 28-29 den dnes je to uz 32 den.vcera som robila test a negativny neviem co si mam o tom mysliet ale s manzelom som sex mala uz tak pred dvoma mesiacmi je mozne ze by som bola tehotna?

papulka91
20. okt 2015

ahojte 🙂 takze meska mi menstruacia 8 dni namiesto toho mam biely vytok bolesti na kramy ale idem na wc a nic bolia ma strrasne krize chrbat a prsia bradavky ani dotknut nosim stale podprsenku toto som este v zivote nemala nebyva mi zle len raz ci dva krat sa mi tocilo v hlave potom nic tak neviem :/ testy su negativne

kajaaa22
15. nov 2015

Ahojte baby,chcem sa opýtať..MS mi mešká uz 23.deň , robila som si 2testy ,oba negat. ,no necítim sa moc najlepšie..nemám síce rannú nevolnost a ani nezvraciam no býva mi zle od žalúdka mam pocit,že už asi každý deň a tiež aj "nafúknuté"podbruško a zmeny nálad..už mi meškalo aj minuly mesiac,no meškalo len týždeň..lenze teraz je to 23.deň čo ma znepokojuje..Samozrejme ku gynekologovi sa chystám cez tyzden,len by ma zaujimal váš objektívny názor na to a či s tým máte už skúsenosti....

syrah
17. nov 2015

Ano, može byt.. mne vyšiel neg. test viac ako po tyždni meškania, ďalší som si urobila zasa o týžden a už pozitivny 🙂

montynka131
21. nov 2015

Ahojte baby my sa s priatelom snazime o babetko a meska mi mrcha sice iba dva dni ale uz meska a mavam zdy tak ze ied ich mam 20 v jeden mesiac tak druhy mesiac 20 ich dostanem. Bolia ma bradavky a mam pocit ze su opuchnute a mam sem tam bokesti v podbrusku a v oblasti vajecbikov uz som si robila asi 6 testov a vsetky negativne. Mozem byt tehotna? Strasne by som sa potesila

petrlka
22. nov 2015

Ahojte babule zaujimal by ma vas nazor ...ms mi meskala 15 dni robila som si testy no negativne...na 16sty den mi ms prisla no velmi slaba a trvala iba 2 dni .. Inokedy mam az 7 dni ms ... Co si o tom myslite ?

sisuska123
30. nov 2015

Ahojte kočky, 🙂 chcem sa vas opytat ak ste mali podobnu skusenost. Dnes je 30teho a ja som mala mat mrchu 21ho no nedostala som 28ho som si robila test a vysirl negativny ☹ mam bllesti v podbrusku niekedy ma tam picha zvecsili sa my prsia a mam na nich vyrazne vyditelne zilky. Zvykne ma aj palit zaha co ma nikdy predthm nepalila myslute ze som si test robila este skoro ??? Prosim poradte my. Z priatelom velni tuzime po babetku

1sashenka
19. jan 2016

Ahojte baby,chcem sa spýtať na vás názor. Menzes som mala dostať 15. ( meska 5 dni) hneď na druhý den meškania som mala velmi slabú druhu čiarku na teste(10kovy) odvtedy som vzdy natrafila v obchode len na 25kovy a tie mi vychádzajú negatívne. Jeden som robila predvčerom a jeden dnes. Včera som bola aj na krv.mam aj viacero príznakov a myslím si ze by som mohla byt tehu. Myslite ze mozem byt?

redhead20
29. feb 2016

Ahojte, meska mi MS uz 8 dni. Pobolieva ma podbrusko niekolkokrat za den na par minut. Mam biely vytok, ktory ma ale nijako neobmedzuje (nepali ani nic). Testy su vsak negativne. Cyklus mam zasadne pravidelny, 28 dni. Max +-1 den. Pohlavny styk sme mali v case plodnych dni. K dr sa chcem objednat neskor, ale chcela by som vediet vas nazor, ci s niecim takym nemate skusenosti, respektive ci by ste mi nevedeli poradit, ako dalej postupovat. Na vyvolavacku sa mi zrovna nechce :/. Dakujem 🙂

mimi410
4. máj 2016

Ahoj žienky, pripájam sa do diskusie, nemáte niekto podobnú skúsenosť, už som fakt zúfalá...takže poslednú mrchu som mala 29.3 a trvala asi 5 dní..u mna klasika, nemám problém vždy mi príde presne. brala som antikoncepciu a šli sme s frajerom na chatu, zabudla som si tabletky takže som 3 dni vynechala, kedže už dlho rozmýšľame o miminku, dokonca už sme sa pokúšali vysadila som na pol roka a nič..potom som zas začala brať, lebo tento rok končím výšku a proste je toho veľa...a asi 3 týždne do zadu si priateľ všimol že sa mi zväčšili prsia (mám ich inak ako lentilky) a sú teraz také plné, nafúknuté, a citlivé bradavky...5 dní pred očakávanou ms som mala slabé krvácanie trvalo 3 dni...normálna ms sa nedostavila...mešká mi už presne 8 dní...robila som si test v nedelu.tj pred 4 dňami, vyšiel negatívny ani len duch, býva mi zle, som ospalá, mrzutá, čokoľvek ma rozplače...už jedno dieťatko máme má 7 rokov a pri ňom som žiadne príznaky nemala...s priateľom som 4 roky a už by sme chceli mať dalšie mimi....môžem byť podľa vás tehotná??? apropo bola som u gynekologičky, povedala mi že tehotenstvo tam zatiaľ nevidí....neviem čo si o tom všetkom mám myslieť.ale predpísala mi kyselinu listovú a mám prísť o dva týždne...

ifsonko
22. júl 2016

Ahojte žienky, prosím Vás o radu. Prikladám foto tehotenského testu. Menška mešká len deň. Prsia naliate a pocit, ktorý som ešte nemala. Jedlo, vône. Čo vy na ten test? Vyzerá to ako "duch" :D Ďakujem za akúkoľvek radu 🙂

henika95
10. aug 2016

ahojte 🙂 baby prosím poradte mi. Už cca 10 dní mi je zle. Menses zvyknem mat 5 dní, teraz som mala jeden den normalne a 2 dni tak slabo, potom nič. Spravila som 2 testy ale obi2 negatívne. Beriem antikoncepciu, ale užívala som antibiotiká a čítala som že vtedy antikoncepcia neúčinkuje. Má stým niekto skúsenosti?
Dakujem za pomoc

barcelona94901
10. aug 2016

@ifsonko tehotna

dada7701
10. aug 2016

@ifsonko tehotna,gratulujem 🙂

barcelona94901
10. aug 2016

@anlady áno prvé tehu,ja som mala normálny menzes ,cca tri mesiace a mala som náročnú prácu
Tak sa stalo že som začala krvácať tri dni potom čo mi skončil menzes
No a testy som si spravila tri rôzne každý negatívny ,keďže ta posledná menštruácia mi meškala
Takže som išla na gyno.Ze teda mi skončil menzes a krvácala som zas .
No a vyšla som odtiaľ rovno s tehu knižkou a sono obrázkom !
Druhé tehotenstvo úplne iné ,to som vedela hned ze som tehu ,menštruácia sa nedostavila a príznaky všetky .Ale tehu test tiež negatívny .Až keď som mala aj u gynosa potvrdené aj druhé tehu tak mi vyšiel test s duchom 🙂

slnecnica541
15. aug 2016

Dievčatá mali ste takúto skúsenosť? Pred ms strašne bolestivé bradavky, nedalo sa to vydržať. MS prišla normálne no.bradavky ma stále bolia. Od vtedy som neskutočne unavená a mám také pálenie zahy že sa to pomaly nedá vydržať. Test negatívny. Čo si o tom myslíte? Ďakujem

monkyrisko
21. sep 2016

@slnecnica541 Ako to u teba dopadlo? Si tehotna?

Ja mam tiez uz od jula, ked sme sa snazili, pocit, ze som tehotna, no dostala som uz druhykrat menzes. Testy negativne, sono v 6.tt negativne, no brusko stale rastie.

Som zvedava, co z toho bude. Mala by som byt teraz v 10.tt.

Objednala som si teraz z nemecka tehotenske testy, ktore tam mali najlepsie hodnotenia od nemeckych zien, tak som zvedava, co ukazu tie.

slnecnica541
21. sep 2016

@monkyrisko mam take iste pocity ako ty, ale myslim si ze u mna to je falosna nadej. Uvidíme, drzim ti palce. Kolko sa uz snažíte?

monkyrisko
21. sep 2016

@slnecnica541. Ahojky. Tak som rada ze som nasla spriaznenu dusu lebo kazdy sa mi len vysmieva a vyhovara mi to. Vies, my sme sa snazili len jeden jedinky vecer, 3 dni pred ovulaciou, lebo sme chceli dievcatko. Potom si to ale manzel rozmyslel a uz nechcel o tretom dietati ani pocut. Takze toto je moja jedina sanca. Ale nemyslim ze by som si to nahovarala. Nie som ten typ. Prve dve deti sme dali na prvy sup 😃

slnecnica541
22. sep 2016

@monkyrisko verím ze ti to vyslo. My s tym mame trochu problem. Uz 6 rokov sa snazime a nedari sa. Podla mna pockaj este mesiac a ked budes mat stale taky pocit tak chod k dr. Niekedy byva pocit spravny. Verim ze to tak bude 🙂

monkyrisko
23. sep 2016

dakujem velmi pekne. tak dam potom vediet, ako to dopadlo.
Tebe drzim silno palce, nech sa to cim skor podari.
Kamoske sa nedarilo 2 roky, ale kedze uz mala svoj vek, tak sa rozhodli pre umele oplodnenie, ale ani to sa nedari.
Ina kamoska sa snazila 10 rokov a potom sa rozhodla pre umele oplodnenie, a tesne predtym, ako mali ist, sa im podarilo prirodzene. a do dvoch rokov aj druhe prirodzene. takze priroda je nevyspytatelna.

monkyrisko
23. sep 2016

Muz mal vtedy v juli nejaku svetlu chvilku, lebo predtym ani potom tretie dieta nechcel. Kratko na to uz to lutoval a dali sme si taku dohodu, ze ak budem tehotna, tak sa zmieri s tym, ze to tak malo byt a ak nebudem tehotna, tak uz sa viacej snazit nebudeme a ja sa zmierim s tym, ze tretie dieta mat nebudeme.

Takze je to napinak.

Zajtra rano si budem robit dalsi test, ten z nemecka, tak dam vediet, ako to dopadlo.

sibalka21
23. sep 2016

@monkyrisko ahoj a kedze to bolo v juli, uz ti meska MS?

monkyrisko
23. sep 2016

Nie, ako som pisala vyssie, uz dvakrat bol medzitym menzes. 8 dni ako zvycajne, ale predsa bolo nieco inac:
prvy den som mala jasnocervenu krv, co inak nebyvalo. sprevadzane silnymi krcami, co dovtedy nebolo a pri druhom menzese zase jasnocervena krv prvy den a pre zmenu bolesti hlavy, co tiez dovtedy nebolo.

sibalka21
23. sep 2016

@monkyrisko prepac a ty stale dufam ze si v tom juli otehotnela? ... Mala si dvakrat menzes a bol ako zvycajne, este aj dlhy ako vzdy... Asi ta sklamem a nebudem jedina ale tam je nulova sanca ze by si bola tehotna.. Mozno ze tie krce boli sposobene tym, ze si mala biochem. tehu ale aj to je dost nepravdepodobne.... Verim ze chces tretie babo ale sama musis vediet ze nieje sanca ze by si bola tehotna

monkyrisko
23. sep 2016

Kratko po snazeni sa som dostala mykozu. Mykozy som mavala prave v tehotenstvach. Jem normalne ako aj doteraz a predsa mi rastie brusko. Musela som si kupit ine nohavice, lebo stare ma tlacili na bruchu. Byvam vecer hrozne unavena, mala som zvlastny zlty vytok, ktory som doteraz nepoznala. Robia sa mi vyrazky ako v puberte. A opuchaju mi nohy. A este ma aj seklo v chrbte tento tyzden, co som tiez doteraz nepoznala.
Deje sa so mnou vela zvlastnych veci, ktore si inak neviem vysvetlit, preto mam pochybnosti a zaoberam sa tym.
Je to ako detektivka. A rozlusknutie stale nechodi...

sibalka21
23. sep 2016

@monkyrisko Citala som prispevky vyssie co si pisala, a pokial by si bola v 6tt ako ty si si myslela, na sone by bol minimalne vacok, mozno aj srdiecko...