Mali ste negatívny test a boli ste tehu?
Nachadzam stare temy iba dakujem
Ano..ja som sa tesovala kazdy tyzden (musela som kvoli rizikovej praci) a test mi ukazal 2 ciarky az po mesiaci tehu..ale zase zalezi aj na tom aky test .
@lenocka8894 mne meska ms tyzden mam aj bolesti ako na ms slabsie a testy neg sice nie z ranneho mocu zajtra robim rano a hend aj volam gyn😒
No mne napr ani len naznakom slabu ciarku neukazalo..a dalsi tyzden bum dve plne kolajnice 🙈 ale vsetko je mozne...ak mas taky ten vnutorny pocit ze sa podarilo daj si zobrat krv na HCG budes mat istotu 🙂 drzim palce
@lenocka8894 och ja dufam ze to tak bude dakujem pekne♥️
@lenocka8894 a priznaky si mala?
Ani nie..iba velky hlad a priberanie aj ked som robila co som mohla 🙈 a taky vnutorny hlas ze teraz sa to podarilo...ako nahovaralala som si to kazdy mesiac ale teraz to bolo ine take skutocne ❤
@lenocka8894 presne ze kazdy mesiac si nahovara dnes volam dr inac moja segra ked bola tehu tiez mala testy neg
Drzim silno palce aby sa podarilo 🙏🙏❤
@lenocka8894 dakujem moja dr nerobi a zastupujuca mi povedala, ze to nieje akutne a ze mam ist k svojej ked tehu test mam neg niesom ani tehotna😤mudrlantka
Boze 🤦🤦 skus spravit rano a daj vediet 🙂 velmi drzim palce ❤
@lenocka8894 dnes zatim takto
Velka gratulacia 👌❤ drzim palceky aby vsetko bolo v poriadku 🥰
vidiiim 🙂 skus dnes, zajtra zopakovat, ak bude silnejsia ciarka je to tam
@mima1991 dam vediet zopakujem poobede dik baby
Baby dr mi vzala
Krv na hcg rano volam o vysledky drzte palce nerobila mi sono nechce znytocne oziarovat
Drzim palce 🙏🙏 daj vediet zajtra 🙂
@lenocka8894 dakujem moc dam
Baby dr mi povedala, ze ani naznak hcg tam nieje 😭😭😭😭
Ani náznak? 🤔 Potom na čo by zareagoval test? Keby si nemala ani len ten náznak, tak je biely ako sneh. Nepomýlila si výsledky?
@hahah1 newiem baby este si dnes kupim dalsi a urobim ona ze mozno bol zle skladovany 😭
Skúsila by som, ak by aj ďalší vyšiel pozitívne, tak by som to riešila s doktorkou, že v krvi HCG nie je ale testy sú pozitívne. Držím palce 🤞🏻
@hahah1 dakujem urobim test a napisem🙏🏻
A ms ti stale neprisla? No som zvedava ako ti dalsi test vyjde 🙏
@lenocka8894 nie este nie idem o chvilu do mesta kupit☹️
Baby negativny dalsi test😭
😪😪 to mi je luto...ak ti moj pripad pomoze tiez som to mala tak ze vysiel mi pozit zobrali krv a nic...ale zanedlho uz to vyslo takze verim ze aj u teba to bude tak 🙂 hlavne hlavu hore a snazit sa stale..mne poradila svokra ze mam za kazdym urobit sviecku (nohy hore) a do mesiaca som bola tehu tak skusajte 🙏🙂
@lenocka8894 vazne? Ja som tomu neverila s este co si brala ake vitaminy?? Dakujem inac ten orvy test bol pepino kazetovy a futsm ze duchuje v zivote ho uz nekupim😤
Tiez som tomu neverila ale uz som skusala vsetko 🙈 pila som caj gravozen (da sa zohnat len v Cechach) a ked som mala ms tak alchemilku v inom cykle nie a mala som este kuru z vloziek a robila som detox...ale myslim ze tie caje a ta sviecka tomu pomohli
@lenocka8894 ok. Vyskusam v praxi a ako dlho ste sa snazili?

Nie 😵 keď som bola tehotná, testy boli pozitívne