Mali ste netypické príznaky na začiatku tehotenstva?
Ahojte.. chcem sa opýtať či mala z Vás niektorá úplne iné príznaky tehotenstva v začiatkoch.. napríklad pocit nereálnosti, raz sa cítila tak dobre že sa smiala zo všetkého 😂🤦🏼♀️ a potom nálada prešla, nízky tlak a únava a momentálne cítim aj ťažšie prsia a zasmrdel mi guláš myslela som že je z diviny ale mamka len pozerala namňa že nieje 😃
@stellarstar zatiaľ som nerobila nechcem sa unáhliť , mám 7 dní do menštruácie
@dada1996 tak tehotná nebudeš a 7 d pred ms určite nebudeš mat tt príznaky
@stellarstar ako to, veď som čítala že niektoré majú aj toľko pred MS príznaky 🫣
@dada1996 nie nemôžu mať keďže príznaky začínajú s rastúcim sa hcg.
@dada1996 ja od tehotenstva nezvládam cítiť skazené jedlo alebo má naplo aj keď som zabila malého chrobáka 😁 ale inak som prvé 3 mesiace nemohla ráno piť vodu až po hodine až dvoch. Ale jesť som mohla 🤷
Kovova pachut v ustach uz tak tyzden po oplodneni.
@stellarstar no ja som na 8dpo už mala aj príznaky aj pozitívny test, aj skôr by boli tie príznaky keby si to všímam.
Takže je to predsa možné, ja viem že niektorým to príde nemožné ale poznám svoje telo a mám taktiež problémy s hormónami moja ovulacia aj menstruacia je cisty guláš
Ja som namiesto vracania hnackovala 🥹🤣
@stellarstar Prečo by nemohla ? Ja som v prvom tehotenstve nemohla cítiť kečup. To bol taký smrad že no popritom kečup milujem. Ešte som ani len netušila že som tehotná a do menštruácie som mala tiež asi týždeň a to mám pravidelný cyklus aj ovuláciu. Čiže kľudne tehotná môže byť.

Test ako vyšiel?