icon

Mali ste takéto príznaky v tehotenstve?

2. jún 2023

Ahojte baby, asi 2 dni som mala veľké bolesti b ľavej časti podbruska ako keby pri vaječníkoch .. a veľmi mi smrdí kuracie mäso v ústach čo doteraz nevolo … boli ste niektorá takto tehotná ?

jj298
2. jún 2023

Kolkokrat sa budes este pytat to iste?

cyberk
2. jún 2023

Boze... mne dodnes smrdi kuracie maso a to tehotna nie som, vsak si sprav test a nepytaj sa kto mal take priznaky, trosku rozumu pouzivaj...

daniela2202
2. jún 2023

Kuracie mäso smrdí všetkým, lebo je plné ATB.... 😂😂😂

tosomja
2. jún 2023

A mešká ti menštruácia? Ak áno, urob test a netestuj sa experimentami tipu smrdí mi mäso?.., chce sa mi zvracať?...
Na to sú tehotenské testy a gynekológovia.

vanilkovazmrzka
2. jún 2023

Nie si tehotna

gabym
2. jún 2023

Podľa popisu to vyzerá na hcg 700 a 4tt. Gratulujem

marticka92
2. jún 2023

Ked u som tu otazka clear blue ultra vcasny 2x test duch palickove negativne, menzes mam mat dnes🤷‍♀️poradi mi niekto?

majamat
2. jún 2023

@marticka92 poradim, pockaj par dni a otestuj sa znovu. anjistejsi vysledok su jasne 2 ciarky. a testuj sa rano.

marticka92
2. jún 2023

@majamat prave ze som testovala rano dnes viem ze maju byt ciarky dve len ma to metie

sunshine_18
2. jún 2023

🙈🙈

majamat
2. jún 2023

@marticka92 njak to neurychlis. nehovorim o 2 ciarkach,a le jasnych ciarkach. ide o to, ze dost testov duchuje, preto je jedina moznst, pockat a zopakovat test. ak si tehu, ciarky budu jasnejsie a nebude tam duch.

marticka92
2. jún 2023

@majamat dva dni do zadu som mala ako keby hnedy trocha vytok a dnes uz nic a kramy nikde