icon

Mali ste takéto testy?

6. dec 2025

Dobrý deň, viem,že najlepšie je počkať chcem sa však spýtať na skúsenosti, pretože budúci týždeň mám plánovanú operáciu a musela by som ju zrušiť. Ms mešká jeden deň. Včera som mala slabučkú čiarku na mama teste a toto tesne a dnešné testy takto. Intime a clearblue však negatívne. Preto by som sa chcela spýtať, či ste mali takto testy a boli ste tehotné alebo neboli. Ďakujem

Mali ste takéto testy?
anonym_b7a500
6. dec 2025

@anonym_autor ja som mala aj silnejšiu čiarku než vy a tehotná som nebola. Ale mala som aj takúto čiarku slabú vtedy keď tehotná som bola 😀 takze by som spravila ešte o 1-2 znovu test, v pondelok ráno je to istejšie, ak bude pozitívny tak by som operáciu zrušila.

anonym_b7a500
6. dec 2025

@anonym_autor keď som tehu nebola

anonym_b7a500
6. dec 2025

Keď som tehotná bola, mala som mamatest takýto slabý, ale zároveň aj clearblue pozitívny tiež, nemeškala este ms, bola som asi 10dpo (ovu sledovaná lekárom)

autor
6. dec 2025

Ďakujem Vám za skúsenosti. Ja pri prvom tehotenstve som tiež mala podobnú čiarku na mamateste ale clearblue bol hneď pozitívny potom už som testy neriešila a teda vidím,že môžu byť aj falošné. Len ma tie čiarky prekvapili tak uvidím skúsim zajtra, prípadne skočím na krv v pondelok keby sa tam ešte niečo objaví.

anonym_b7a500
6. dec 2025
@anonym_autor

Ďakujem Vám za skúsenosti. Ja pri prvom tehotenstve som tiež mala podobnú čiarku na mamateste ale clearblue bol hneď pozitívny potom už som testy neriešila a teda vidím,že môžu byť aj falošné. Len ma tie čiarky prekvapili tak uvidím skúsim zajtra, prípadne skočím na krv v pondelok keby sa tam ešte niečo objaví.

@anonym_autor keď som tehotná nebola tak som robila test asi na 24dc a z večerného mocu, preto má veľmi prekvapil že bol pozitívny, ciarka sa ukazala hneď. A nebola som tehotná.

mmatusmm
Včera o 12:04

Vidite tam niečo prosim? Do toho dva negativne testy. Som 13dpo. Zajtra má prísť pms, bolesti mám riadne teda