Mám 10 mesačne bábätko a možno som tehotná
Mamičky ahojte. Neviem, či mi tu niektorá poradí, len som strašne moc nedočkava 😀
Mám 10 mesačnú dcérku 🙂 s manzelom sme spolu 4 roky, no potrebovala som si dokončiť ešte štátnice magisterské, a tri mesiace nato prišlo na svet naše dievčatko.
V pondelok má 10. Mesiacov.
Kojim, takze 8,5 mesiaca a 9m predtým som kramy nemala. Mala som len dva cykly (presne na deň rovnaké) od 12. Do 17. Dňa v mesiaci.
Preto sa chcem opýtať.
Plodne dni som mala 29,30,31 a 1. Ovulaciu som podľa výpočtov a mojich bolesti vaječníkov mala 30.
Spali sme spolu 29, a 30.
Zajtra mám dostať kramy. Ale už je to vlastne 14 dni po pohl. Styku.... myslite, že si mám robiť už test, alebo mám čakať na MS?
V pondelok má manžel narodeniny (25) tak by to bol taký krásny darček.
Jaj, a spali sme spolu s tým, že nebránime sa bábätku - aj keď jedno mame. Že mame peniažky, zázemie aj všetko v poriadku, jeden druhého tak nepotrebujeme si dávať pozor 🙂 a hlavne mám po škole. Preto sa chcem opýtať, MYSLITE, že môžem byt tehotná?
Mám čakať do mamzelovych narodenín? To je ešte 6 dni..
keď som sa dozvedela že čakám dcérku, kramy mi meškali 6 dni a urobila som test a vtedy bol už pozitívny. Neviem, či vydržím čakať... a možno som zbytočne v nadšení a nič z toho nebude :D myslite, že urobiť už test? Neurobiť?
Asi sa neuponahlam, a počkám nech mi dlhšie mešká a možno stihnem na narodeniny potešiť manžela aj s druhým bábätkom😀 Myslite, že si mám urobiť? Myslite, že sme mohli trafiť a môžeme čakať bábätko? 🙂
ak mas dnes dostat ms, sprav si aj dnes, mal by byt uz priekazny. mne ukazal uz 5 dni pred ms pozitivne 😉
Mne tiež ukázalo asi 2 dni pred očakávanou MS. Držím palce, nech to vyjde
@miskamia1 test by ti mal uz ukazat aj teraz!
Tuto fotku som uz dnes videla 3 x .. vsade prispievaš a pýtaš sa to iste ... nechapem tomuto príspevku ... tehotná mozes byt a nemusis .. nikto to nevyvesti .. bud ukáže test alebo nie.. ked vidis ducha a baby uz potvrdili tak naco do kazdeho príspevku sa pýtaš a prispievaš ? 😁 alebo jento len pocit sa podelit s celým MK?
Pardon nie nevidim ale *netvrdim, ze nie

Myslím, že úplne stačí ak test urobíš na jeho narodeniny. 😂😂 Poprípade mu kúp aj niečo do zálohy, keby test vyšiel negatívny 😉
Držím prsty.