icon

Mám 15 dní do menštruacie a test pozitívny?

barbi01
21. apr 2019

Mam 15dni do ms a moj manžel mi povedal nech si spravím tehu test ze zdam sa mu zvláštna najprv som nechcela ved je to ešte veľmi skoro aby tam niečo bolo a aha je tam druha čiarka ..... stretla ste sa s timto niktora ?

Mám 15 dní do menštruacie a test pozitívny?
Strana
z3
zuzi0911
24. apr 2019

Je silnejšia. Držím palce. A určite sa objednaj k Dr.

zania
24. apr 2019

@barbi01 ja si myslim ze je to tam 🙂 ked sme sa snazili o syna,tak som si robila kopu testov a vobec ciarka nesilnela. Aj v 8.mesiaci,ked som si spravila(aby som minula zasoby a zo zvedavosti 😂😂😂😂),som mala taku ciarku ako ty na tom dnesnom. Sprav si za par dni. Digitalny si neskusala?

hennyinnsbruck
24. apr 2019

@barbi01 tak potom fajn na živo to predsa lepšie vidis

dadus_ka
24. apr 2019

@barbi01 tak z tohoto vobec nemam dobry pocit 🙄, cele je to zvláštne a ani to moc dobre neprosperuje. Cakala by som silnejsie čiarky uz ak by si ovulovala aj pocas ms. Nemohla byť ta ms biochemicke a mas len zvysky hormonu + do toho ovulka tak preto vychádzajú tieto test tak? Každopádne drzim moc moc moc palce aby to vyslo. ❤️❤️

dadus_ka
24. apr 2019

@zania v 8 mesiaci uz ti ciarku ukazat ani nemusi. HCG je najvyssie v 12tt, potom zacne klesat.

barbi01
autor
24. apr 2019

@dadus_ka nie mala by to byt normálna ms aj podľa kalendára prišla na čas

dadus_ka
24. apr 2019

@barbi01 to moze aj pri biochem, akurat sa pocas nej vyplavi vajicko. Pisala si ze prisla o den skor a par dni pred tým si mala spinenie. Podla mna vela varovnych signalov je okolo toho. Ale treba stale dufat, mysliet na najlepsie.

dadus_ka
25. apr 2019

@barbi01 este ma napadlo ze relativne ak by si ovulovala tesne po menzese tak by to bolo aj realne. Cca tyzden po tom by bolo uhniezdenie a hormon by sa zacal vyplavovat cca pred tyzdnom. To by aj sedelo akurat ze testy by mohli byt uz silnejsie. Tesne po menzese ste sa snazili?

barbi01
autor
25. apr 2019

@dadus_ka my sme sasa snažili aj počas ms aj hned po

dadus_ka
26. apr 2019

@barbi01 skusala si dalsi test ci prosperuje?

barbi01
autor
26. apr 2019

@dadus_ka nie povedala som si ze pockam kym bude meškať ms

dadus_ka
26. apr 2019

@barbi01 a u dr si bola ako si pisala?

zuzi0911
26. apr 2019

@barbi01 ja by som, ale testovala keďže už si mala problémy. Do ms je ešte dosť. Takto sa rýchlejšie budeš vedieť zariadiť

dadus_ka
5. máj 2019

@barbi01 no ako? Nejake nove spravy? 😊

ankare
5. máj 2019

@barbi01 no ako sa máš?

dadus_ka
9. máj 2019

@barbi01 teraz niekedy si mala mat tusim ms tak pockala si? Podarilo sa? Dúfam ze ano.

luckyza
9. máj 2019

Uz pisala na svoj blog ze ms prisla

dadus_ka
9. máj 2019

@luckyza aha nevedela som ze ma blog a na MK v profile mi nic neukazuje.. Tak skoda, mrzi ma to ze to nevyšlo☹️

luckyza
9. máj 2019

@dadus_ka tak som myslela, ze tu na mk to pisala, v komentaroch pod jednou fotkou

Strana
z3