Mám 2 dni pred menzesom a nechcem ho dostať
mam 2 dni pred dostatim menzesu trosku dnes ma pobolievalo akokeby s maternici nato ze mam 2 dni pred kramami nemam bolesti chrbta ani brucha ani chut na sladke nemam ako predtim som mala .......mozem byt aj tak tehotna ?? s priatelom chceme babo ....mate niektora nejake podobne skusenosti ?
@patik114 no my sme sa snazili osem mesiacov...takze treba sa prestat sustredit na to, ze chcete babatko 🙂 potom to pride...ak ti bude ms meskat tak si sprav test a uvidis...ale skor ako pred terminom ms test nerob - je zbytocny, nie je to vysledok ktoremu mozes na 100% verit.. a hlavne sa prestan pozorovat 🙂 ja to tiez poznam, tiez som dakedy videla priznaky vo vsetkom.. 😀
@patik114 nam sa podarilo na 4-ty mesiac od vysadenia HAK (8rokov som ju brala) takze je to velmi individualne a tiez som prve 2 mesiace preplakala zakazdym, ked MS prisla...potom som si povedala, mame cas nebudem brat HAK a raz to pride, i ked samozrejme vtedy este mojmu priatelovi som nezabudala pripominat, kedy mame plodne dni 😀 😀 😀 ale uz som to nebrala tak "vazne" a prislo to, zrazu mi meskala 3 dni MS co ja mavam presnu vobec mi to neprislo divne dokonca som si povedala, ze mozno som tehotna zo smiechom na tvary a kamaratka, ze pod spravime test som zvedava a zrazu 2 ciarky 🙂 ani som sa sprvu netesila najprv ma oblial pot, potom zimnica, cigareta a ked som sa ukludnila tak, ze waw vyslo to 😀
dakujem vam aj vam nech sa dari 🙂 ja mam dostat 6 menzes tak uvidim lebo dnes tak akokeby ma v maternici trosku pobolievalo ale nemam ziadne bolesti chrbta ani podbruska ani tu strasnu chut na sladke 😀

my sme sa s priateľom snažili 13mesiacov kým sa zadarilo a poviem ti, polovicu som "vzorne" pregrckala. Týždeň pred MS mi bolo zle, zväčšili sa prsia a všetky možné tehotenské príznaky. No MS prišla zakaždým. Akurát keď som ozaj bola tehotná mi vôbec nič nebolo. Nebyť pozitívneho testu, ani by ma nenapadlo, že som. Tým nechcem povedať, že určite nie si tehotná, len že psychika spraví svoje. Skús zajtra ráno test - nejaký dobrý s citlivosťou 10 - už by si mohla mať ducha. A keď aj bude negatívny, nezúfaj. Je nás neskutočne veľa a ver, že máloktorej sa podarilo na prvý šup, alebo aj do pol roka. Budem držať palce. 😉