Mám 21 rokov a bojím sa možného tehotenstva
Ahojte, je mi trapne to pisat pretože si myslím že sa jedna o absolútnu blbost, ale po strachu čo som mala naposledy som bud už paranoidna alebo neviem... prosím pomôžte mi nech sa trosku ukludnim. Mám 21r, vcera som bola u svojho priateľa. Nemali sme sex ale tak sme sa “maznali”. Boli sme dosť spotení tak sme išli do sprchy, má ju obrovsku tak sme išli obaja naraz... a v tej sprche má ešte prstol. Predtym ako išiel do tej sprchy mal ruku utretu a navyse kým do mna vnikol sa ešte oplachol vodou takze podľa mna aj keby mal niečo na ruke tak sa to zmylo... mám ale strašný strach prosím pomôžte mi vďaka!
@adrianakoc123 🤦🏻♀️
Daj si predpísať antikoncepciu
@adrianakoc123 koľko máš rokov?😂 jasne že budeš tehotná rovno dvojičky chráň sa ked máš strach že otehotnieš aj ked s tochto urcite nie...
Alebo radšej nesexuj..
@adrianakoc123 Veľmi záleží od rozmerov tej sprchy. Ak bol tangens dlhšej strany daného rozmeru väčší ako protiľahlá strana štvorca a obkladačka išli až po strop....nemusíš sa báť. Ak však na dlažbe bol nejaký vzor a tekuté mydlo malo bielu farbu...tak by som sa obávala možného tehotenstva
@anabel2341 veď tam píše že má 21 r
@adrianakoc123 nie, tehotna nebudes.
@barus26 ďakujem nevšimla som si ..tak to už by som čakala viac znalosti..
@korunka1 dobre prosím vážne.. nesmejte sa druhým keď neviete čo majú za sebou a čím si presli proste mám strach momentálne zo všetkého tak prosím seriozne
@adrianakoc123 ved ked sa tak furt strachujes, tak sa proste chran - moznosti ti snad pisat nemusim.
@adrianakoc123 ale ja to myslím vážne...tak ako ty
@adrianakoc123 ach tak riešiť tvoje problémy 😒🤦
@adrianakoc123 tak si daj antiku..a nemusíš sa strachovať ver mi viem aky je to strach a myslím si že ked antikocepciu budeš brat tak ako sa má nemusíš mat strach ..alebo sa chráňte inak
Nie, tehotná nebudeš, ale prosím ťa, prečítaj si do budúcnosti niečo máličko o ľudskom tele.
@adrianakoc123 tak z takychto veci isto nebudes tehotna! a ked sa tak bojis, tak si daj bud predpisat antikoncepciu alebo jednoducho nerobte taketo veci, ked si pokakana z mozneho tehotenstva.
@adrianakoc123 a vlastne čo od nás očakávaš, akú pomoc?
S tvojim IQ by som sa veru radšej nerozmnožovala... môže to byť dedičné
Ahojte potrebujem sa poradiť s mužom plánujeme už dlhú dobu bábo ale sa nedarí tento mesiac sme mali pohlavný styk 2x počas ms... A od skončenia už asi zo 6krat ... teraz posledný styk nebol bolestivý ale som spinila a teraz už druhý deň mám taký výtok s ružovým nádychom ako po ms? Čo to môže byť ? Mám teraz plodné dni.... Pocit že som tehotná nemám nič ma nebolí mohla som sa tam dole zraniť? Ďakujem za radu 🙏
@trinity246 ovulacne spinenie
@veronikaszabova ale nikdy som to nemala. Teraz prvý krát
@trinity246 tak niekedy to musi byt 1x
@veronikaszabova ok ďakujem 😊 a čo to znamená?
@trinity246 precitaj si na Googli - ovulacne krvacanie/spinenie
@veronikaszabova dakujeeem 🙏
Určite nebudeš tehotná! 🙏😉

Ako v čom ti máme pomôcť?