Mám 3 dni pred menzesom a bolia ma prsia
Chcem sa spytat.. mam 3 dni pred menzesom.. prsia ma bolia aj podbrusko ale nie vzdy.. dnes a vcera som mala jemne hnedkaste spinenie.. som 7 mesiacov po konizacii a uz sme sa zacali snazit o babo… test clear blue dnes som skusila a bol negat.. ale po 2 hodinach som ho rozobrala bola som zvedava ako to hodnoti a nasla som tam dve ciarky aice jedna slabsia. Je mozne ze som na zaciatku a tehu mi este neukaze? Prilozim foto.. 18 sept som mala naposledy menzes… dakujem

Je hlúposť na entú digi test rozoberať. Pokiaľ je negatívny tak je negatívny a 2 ciarky tam sú vždy. Nie je to ako pri klasickom teste ktorý ocikas a nie je digitálny. Clearblue digitalny je presný. Podľa mňa by to zachytil ale môžeš skúsiť ešte o 2-3 dní neskôr. Držím palce 🍀
Rada pre zachovanie Tvojho psychického zdravia pri snahe o počatie ... nerozoberaj testy, nevyhodnocuj výsledky po uplynutí učeného času atď. ... výpovedná hodnota tohto testu je nulová ... a hlavne sa testuj najskôr v deň očakávanej ms.
@dzulli1980 jasne to len zo zvedavosti a jasne nerozobera sa viem. Okej tak snazime sa dalej😂
Tento typ testu ma po rozobrani // aj ked je negativny,takze rozhodne to v tomto momente neznamena tehu,relevantny je vysledok na displeji
@carinka888 za 1. je zbytocne testovat pred ms, za 2. čo opisujes sú bežné priznaky pred ms za 3. digitalne testy sa nerozoberajú nikdy .. pockaj kym ti pride ms