icon

Mám 41. deň cyklu a menzes nemám

monula3421
8. sep 2023

Ahojte ,momentálne som 41DC ,menzes nikde včera robený test tiež nič .. väčšinou mávam menzes tak na 33-35 DC . Ovulácia neviem či bola keď býva tak na 21 DC ale to aj cítim a teraz som mala ovulacne bolesti až na 33dc hneď ráno,ledva som prišla k autobusovej stanici..beriem cca 3 týždne inositol dve kapsule denne (z gymbeam) tak či mi to nemohlo až o toľko dní posunúť ovulaciu ..tým pádom by som bola dnes 9dpo ...včera som začala užívať femibion,nosifol kombi,materská klasická a femi kvapky..a zrazu dnes cítim aj bradavky..níž hrozne to nieje len ich mám trochu citlivé čo u mňa nieje zvykom. Stalo sa niekomu niečo podobné ? A asi 2 týždne som mala pocit ako keby som mala dostať už ...kŕče hrozne a posledné tri dni nic

xsimonkax
8. sep 2023

A tehotenstvo je vylúčené?

monula3421
autor
8. sep 2023

@xsimonkax robila som si test včera a nič ani náznak

xsimonkax
8. sep 2023

@monula3421 ja mam tiež dlhé cykly a dýcha mi ukázalo neskôr. Skus počkať a otestovať sa

monula3421
autor
8. sep 2023

@xsimonkax a mala si nejaké príznaky alebo niečo? Ja mám stále akýsi výtok bielo mliečny ,priesvitný aj sa naťahuje raz je menej potom zas veľa ..ja sommz toho už na nervy ..skúsim zajtra ráno